Ak Partili Yorulmaz: "Aliağa'ya Ne Gerekiyorsa Yapacağız" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Yorulmaz: "Aliağa'ya Ne Gerekiyorsa Yapacağız"

Ak Partili Yorulmaz: "Aliağa\'ya Ne Gerekiyorsa Yapacağız"

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz dünyanın iki gemi sökümünden biri olan ve bölge için büyük ekonomik öneme sahip olan Aliağa Gemi sökümü ziyaret etti.

20.02.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz dünyanın iki gemi sökümünden biri olan ve bölge için büyük ekonomik öneme sahip olan Aliağa Gemi sökümü ziyaret etti.

AK Parti'nin Aliağa Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, gemi sökümünü ziyareti esnasında gemi sökümü çalışanlarıyla birlikte tesis yemekhanesinde öğle yemeği yedi. Bu esnada çalışanlarla bol bol sohbet eden Yorulmaz'a gösterilen ilgi gözlerden kaçmadı. Aliağa'ya hizmet konusunda çalışanların fikirlerine başvuran Yorulmaz, "Aliağa'ya ne yapılması gerekiyorsa, ihtiyaç neyse bunların en ince detayına kadar tespitini yapıyoruz. Gemi Sökümü'nde çalışan kardeşlerimiz, ağabeylerimizden de bu nokta da fikirlerini aldık, gemi sökümü ile alakalı sorunları konuştuk. Aliağa'ya yapılması gerekenler konusunda tüm sivil toplum kuruluşlarının, kanaat önderlerinin, farklı toplumsal kesimlerin görüşünü alıyoruz. Sorunları biliyoruz ancak çözüm yolları konusunda Aliağalı arkadaşlarımızın görüşleri bizim için önemli. Çözüm yöntemlerimiz herkesin içine sinmeli. Bu konuda ziyaretlerimiz, istişarelerimiz sürecek. Bu çalışmalarımız bize ışık tutacak ve en doğru çözümü bulmamız konusunda yol gösterici olacaktır. Gemi sökümü çalışanlarımıza ziyaretimden dolayı gösterdikleri saygıdan, sevgiden ve sıcak muhabbetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

"BİZ HİZMET İÇİN BURADAYIZ"

Gemi sökümü ziyaretinden önce ilçe binasında Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut'un düzenlediği sabah kahvaltısında AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adaylarıyla bir araya gelen İbrahim Etem Yorulmaz, "Biliyorum ki tüm aday adaylarımız birbirinden kıymetli. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarım. Biz küsmeden, kırmadan, kırılmadan bir arada durarak Aliağa'mıza en iyi şekilde, en doğru şekilde nasıl hizmet ederiz bunun derdindeyiz. Biz hizmet etmek için buradayız. Aliağa'ya hizmet edeceğimiz günler bizim için en güzel günler, en mutlu olacağımız günler olacak." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Yorulmaz: 'Aliağa'ya Ne Gerekiyorsa Yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement