Ak Partililer Akseki'de İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer Akseki'de İftarda Bir Araya Geldi

AK Parti Antalya Milletvekilleri ile İl Başkanı Rıza Sümer, Akseki’de iftarda bir araya geldi.

13.07.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekilleri ile İl Başkanı Rıza Sümer, Akseki'de iftarda bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani ile birlikte, Manavgat'ta mahalle ziyaretleri gerçekleştirip, Akseki'de iftar programına katıldı. Ramazan ayında mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, beraberinde Milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani ile birlikte Manavgat'ta Dolbazlar, Şişeler, Evrenleryavşi ve Yukarıışıklar mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile sohbet eden AK Parti temsilcileri 7 Haziran seçimleri sonrasında oluşan siyasi tablo hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Seçimlerden hemen sonra il teşkilatı ve milletvekilleri ile birlikte halkla beraber olmak için yollara düştüklerini belirten Sümer, "AK Parti, milletin teveccühü ile var olmuş bir siyasi oluşumdur. Sadece seçim dönemlerinde görünen sonra da 4 yıl ortalıktan kaybolan siyasetçiler olmayacağımızı söylemiştik. Şükürler olsun ki 13 yıldır halkımızla beraberiz. Bugün iki milletvekilimizle birlikte Manavgat'ın mahallelerini geziyoruz. Önümüzdeki süreçte Antalya'nın tüm mahallelerini ziyaret edeceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani daha sonra Akseki'nin Cevizli Mahallesi'nde, Ramazan Vuran tarafından verilen iftara katıldı. Antalya'nın en uzak mahallelerinden birisi olan Cevizli'de iftar sonra mahalle sakinleri ile çay bahçesinde bir araya gelen Sümer, Köse ve Samani, vatandaşlarla sohbet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer Akseki'de İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement