Ak Partililer Bayramının Son Günü Darende'de Bayramlaşma'da Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer Bayramının Son Günü Darende'de Bayramlaşma'da Bir Araya Geldi

Ak Partililer Bayramının Son Günü Darende\'de Bayramlaşma\'da Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci ve Milletvekili adayı Ufuk Önalan, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile Darende’yi ziyaret etti.

28.09.2015 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci ve Milletvekili adayı Ufuk Önalan, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile Darende'yi ziyaret etti.

AK Parti Darende İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde partililerle bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekilleri, vatandaşlarla da sohbet etti. Burada bir konuşma yapan AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, 1 Kasım seçimlerinin ülkenin geleceği açısından oldukça önemli olduğunu ifade ederek AK Parti'nin ülkede oluşturduğu hareket üzerinde birikmiş akıl, tecrübe, heyecan bulunduğunu ifade etti.

Terörle mücadelenin sonunda kadar süreceğini ifade eden Yaşar, AK Parti'den başka şansın olmadığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini belirterek 1 Kasım'da yine AK Parti olarak el ele verip tarih yazacaklarını dile getirdi. 13 Yıllık AK Parti iktidarının ülkeye kazandırdıklarından bahseden Kahtalı, tek başına iktidar ile 1 Kasım'dan sonrada da Türkiye'nin hızla büyümeye devam edeceğini belirtti. Önümüzdeki seçimlerin bir fırsat olduğunu kaydeden Kahtalı, Malatya'nın yine her seçimde olduğu gibi Ak Parti'ye büyük bir destek vererek tarih yazacağını söyledi.

AK Parti Darende İlçe Teşkilatındaki programa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, muhtarlar ve partililer katıldı.

İlçe teşkilatındaki programın ardından Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Başkanı Hamid Hamidettin Ateş'i ziyaret eden AK Partililer daha sonra Somuncu Baba Külliyesi'ni de ziyaret etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer Bayramının Son Günü Darende'de Bayramlaşma'da Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement