Ak Partililer Meclis Üyelerine Helva ve Konya Şekeri Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer Meclis Üyelerine Helva ve Konya Şekeri Dağıttı

Ak Partililer Meclis Üyelerine Helva ve Konya Şekeri Dağıttı

Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı ilk birleşimine, AK Parti’li İl Genel Meclis üyelerinin muhalefet meclis üyelerine dağıttığı Pazaryeri Helvası ve Konya Şekeri damga vurdu.

02.11.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı ilk birleşimine, AK Parti'li İl Genel Meclis üyelerinin muhalefet meclis üyelerine dağıttığı Pazaryeri Helvası ve Konya Şekeri damga vurdu.

Dün yapılan 1 Kasım seçimlerinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Bilecik ve 7 ilçesinde de birinci parti çıkan AK Parti'li İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ve meclis üyelerinin sevinçleri yüzlerine yansıdı. Meclis toplantısının başlaması ile birlikte iktidar ve muhalefet meclis üyelerinin masaları meşhur Pazaryeri Helvası ve Konya Şekeri olan tabaklar ikram edildi. İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, meclis üyelerine "İkramımızdır, afiyet olsun. Helvalar Pazaryeri'nden, Konya şekeri Başkabakanımız Davutoğlu'ndan" sözlerine üzerine muhalefet meclis üyeleri gülerek teşekkür ettiler. Bu ikram sonrası Pazaryeri MHP İl Genel Meclis üyesi Haluk Filizli de Meclis üyelerine bardakta meşhur Pazaryeri Bozası ikram etti. Helva, Konya Şekeri ve bozalar afiyetle yenirken, 'Dün çıkan tansiyonlar, bugün şekerin yükselmesine sebep olacak' esprilerine de neden oldu.

Öte yandan, Pazaryeri MHP İl Genel Meclis üyesi Haluk Filizli'nin yeğeni Yunus Emre Filizli misafir olarak Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı ilk birleşime katıldı. Başkan Serkan Yıldırım toplantı sonrası koltuğunu Yunus Emre Filizli'ye bıraktı. Başkan Yıldırım'ın, "Artık AK Parti'li oldun" demesi üzerine küçük Yunus Emre, "Koltuğu kaptık ya, gerisi önemli değil" sözleri Meclis salonunda kahkahalara neden oldu.

Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı ilk birleşimi 2 gündem maddesi görüşülerek ve bu gündemler oy birliği ile kabul edilerek son buldu. Yarın saat 10: 30'da Kasım ayı ikinci birleşimi yapılacak. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer Meclis Üyelerine Helva ve Konya Şekeri Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement