Ak Partinin Vaatleri Milletin Yüzünü Güldürecek - Son Dakika
Politika

Ak Partinin Vaatleri Milletin Yüzünü Güldürecek

Ak Partinin Vaatleri Milletin Yüzünü Güldürecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, bu yıl büyük sıkıntı yaşayan üzüm üreticilerine müjde vererek TARSİM tarafından kasım ayında ödenecek paranın ekim ayı içinde ödeneceğini söyledi.

19.09.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, bu yıl büyük sıkıntı yaşayan üzüm üreticilerine müjde vererek TARSİM tarafından kasım ayında ödenecek paranın ekim ayı içinde ödeneceğini söyledi. Özdağ ayrıca AK Parti'nin seçim beyannamesinin önümüzdeki hafta içinde Başbakan Davutoğlu tarafından açıklanacağını ve ekonomik paketin toplumun her kesiminin yüzünü güldüreceğini belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olduktan sonra seçim bölgesi Manisa'ya ilk kez gelen Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, müjdeler verdi. AK Parti İl Binası önünde coşkulu bir kalabalığa hitap eden Özdağ AK Parti'nin seçim beyannamesinin önümüzdeki hafta içinde Başbakan Davutoğlu tarafından açıklanacağını ve ekonomik paketin toplumun her kesiminin yüzünü güldüreceğini kaydetti. Özdağ, bu yıl yaşanan doğal felaketlerle büyük zarar ve rekolte yaşayan üzüm üreticilerine de müjde verdi.

TARSİM PARALARI EKİM AYINDA ÖDENECEK

Bu yıl bağlarda yanan zarar nedeniyle zor günler geçiren üzüm üreticilerine de müjde veren Özdağ, "TARSİM tarafından kasım ayında verilecek olan para, inşallah ekim ayı içerisinde dağıtılacak. Sayın Bakanımızla görüştüm. Biliyorsunuz geçen sene üzüm rekoltesi çok fazlaydı. Bu rekolte nedeniyle 5 milletvekili arkadaşımız Sayın Bülent Arınç, SayınNabi Avcı, Sayın Orhan Erdem ve Sayın Tarım Bakanımızın gayretleriyle ve başbakanımızın da imzasıyla biz okullara, ilkokullara, okul öncesi eğitim kurumlarına üzüm dağıtma kararı çıkartmıştık. Bizden sonra Malatya milletvekilleri 'Acaba kayısı dağıtır mıyız?' diye çok koştular. Ordu vekilleri 'Fındık dağıtır mıyız' diye çok koştular hatta Yalova vekilleri de 'Kivi dağıtır mıyız?' dediler. Bende onlara dedim ki 'Geçti Bor'un pazarı demiştim. Biz kotardık Manisa vekilleri olarak. Şimdi bu dönem rekoltemiz az ama üzüm 6,5 liradan satılıyor ve çiftçimizin cebine çok para giriyor. Daha çok girsin. En çok helal parayı çiftçiler kazanıyor, tarımcılar kazanıyor. Bunlar hakikaten alınlarının terinin kurumadan paralarını alması lazım. Şimdi üzüm almaya devam edeceğiz okullarda inşallah. Onunla ilgili çalışma Sayın Tarım Bakanımız yapıyor, Milli Eğitim Bakanımız yapıyor. Sayın Başbakanımıza da arz ettim. İnşallah bunu da başarmış olacağız." dedi.

HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK

Konuşmasının devamında hem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Özdağ şunları söyledi:

"Ekonomik paketi Sayın Başbakanımız açıklayacak haftaya. Türkiye'de çiftçinin de, memurun da, emeklinin de yüzü gülecek inşallah. Çünkü biliyor ki Türkiye, Kılıçdaroğlu ne söylerse söylesin iktidar olamaz. Onu biliyorlar, yapamaz, iktidar olamayacağı için yapamaz. İsterse bize gökyüzünü bağışlasın, isterse okyanusları bize takdim etsin olmaz. Devlet Bahçeli'nin de böyle bir şansı yok. Ne vaat ederse vaat etsin yüzde 13 yüzde 14'ü geçemez. AK Parti'nin geçmişte yüzde 52'si var, AK Parti'nin geçmişte yüzde 50'si var. Şimdi bizim vaatlerimiz doğru, akılcı, rasyonel vaatlerdir. Bizimkisi sözdür. AK Parti 1 Kasım'dan sonra iktidar olur, emeklinin yüzü güler, Bağ-Kur'lunun yüzü güler, çiftçinin yüzü güler, polisin yüzü güler ve biz inşallah çok güzel bir seçim beyannamesiyle, çok güzel ekonomik vaatlerle sosyal, kültürel, siyasal vaatlerle milletimizin huzuruna çıkacağız. Bekleyin görün. Bütün Türkiye bu sevinçli anı beraberce yaşayacağız. Ondan sonra 1 Kasım günü meclise 5 arkadaşımız omuz omuza, kol kola, yürek yüreğe gireceğiz. Erkekçe, yiğitçe, mertçe üniter yapıyı muhafaza edecek, demokrasinin sözcüsü olacağız. 'Yeter söz milletindir' diyen Menderes'i hayırla yad edeceğiz. 'Yeter, söz de karar da milletindir' diyen Özal'ı Recep Tayyip Erdoğan'ı orada hatırlayacağız inşallah. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyerek vesayetçilere güçlü bir mesaj vereceğiz. Artık vesayetçiler yok, Millet var sandık var. Sandıktan ne çıkarsa o bizim başımızın tacı olacak. Sandıktan AK Parti çıkacak inşallah". - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partinin Vaatleri Milletin Yüzünü Güldürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement