Ak: Sorunun Değil, Çözümün Parçasıyız" - Son Dakika
Yerel

Ak: Sorunun Değil, Çözümün Parçasıyız"

Ak: Sorunun Değil, Çözümün Parçasıyız"

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Diyanet-Sen tarafından Menteşe Öğretmenevinde İlçe temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldi.

17.04.2014 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Diyanet-Sen tarafından Menteşe Öğretmenevinde İlçe temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıya Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcıları Kenan Ak, Hüseyin Çiranlıoğlu, Metin Saltan, Muğla Şube Başkanı Osman Acı ve ilçe temsilcileri katıldı.

Toplantıda Konuşan Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kenan Ak, "Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak hedef kitlesi insan olan bir faaliyeti yürütüyoruz. Her sorumlu insan olan yöneticinin amacı ve hedefi hep birlikte yaptığımız mücadelenin başarıya ulaşmasıdır. Her mücadele başarıyı takdir etmez, başarısızlığı sorgulayıp tedbir almazsa sıradan bir sendika olur. Sendikamız onurlu, dürüst, ilkeli ve kararlı hak arama mücadelesini amaç edinmiştir. Yapılan her faaliyette inanç, samimiyet, sevgi, sabır, heyecan, cesaret ve ahlak esaslarını ilke olarak alamayan hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak sorunun değil çözümün parçası olacağız, çalışmalarımız ile sendikal geleceğe ümit ve heyecan vereceğiz, eleştirilere açık olacağız, herkesi kucaklayacağız, ötekileştirmeyeceğiz, ortak akıl kullanacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak: Sorunun Değil, Çözümün Parçasıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement