Ak Teşkilatı Yaşlıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ak Teşkilatı Yaşlıları Ziyaret Etti

Ak Teşkilatı Yaşlıları Ziyaret Etti

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı Sosyal İşler Birimi yaşlıları ziyaret etti.

11.06.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı Sosyal İşler Birimi yaşlıları ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkezi'nin 'Yaşlılar İçin Ne Yapabiliriz?' etkinliği kapsamında Adıyaman Teşkilatı yaşlıları evlerinde ziyaret etti. AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı Sosyal İşler Birimi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Engelliler Koordinasyon Başkanı Bilal Işık, Sosyal İşler Başkanı Ahmet Genç, yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

İlk olarak Mara Mahallesi'nde 85 yaşındaki Fatma Kara'yı ardından Yavuz Selim Mahallesi'ndeki 72 yaşındaki Sabiha Abacı ziyaret edildi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, parti olarak toplumdaki çocuğundan gencine, yaşlısından engellisine kadar her kesimle yakından ilgilenmeye gayret ettiklerini belirtti. Fırat, "Sosyal İşler Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında yaşlılarımızı unutmadığımızı göstermek ve onlarla sohbet etmek için buradayız. Onlar bizim her zaman başımızın tacıdır. AK Parti ile birlikte artık yaşlılarımıza, engellilerimize verilen bir değer var. Onların toplumdan çıkarılmasına izin verilmeyen bir durum söz konusu. İktidarımız ile birlikte yaşlılara çok büyük önem verilmeye başlandı. Onların gerekli hassasiyetler sağlandı. Onlara maddi imkanlar sağlanması noktasında gerekli çalışmalar yapıldı. Annelerimizi, babalarımızı, atalarımızı korumak adına onların her zaman yanında olduk. Cenabı Allah uzun, hayırlı ömürler nasip etsin" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Teşkilatı Yaşlıları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement