Aka Platformu 7 Mart'ta Kadınlar Gününü Kutlayacak - Son Dakika
Yerel

Aka Platformu 7 Mart'ta Kadınlar Gününü Kutlayacak

Aka Platformu 7 Mart\'ta Kadınlar Gününü Kutlayacak

Arapgir-Kemaliye-Ağın (AKA) Platformu 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle Malatya Öğretmenevi’nde bir gece düzenleyecek.

04.03.2015 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arapgir-Kemaliye- Ağın (AKA) Platformu 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle Malatya Öğretmenevi'nde bir gece düzenleyecek.

AKA Platformundan yapılan açıklamada, geceye halk müziği sanatçıları ve Ağın fasıl ekibini katılacağı belirtilerek aynı zamanda Turgut Özal Tıp Fakültesi Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Birgül Cumurcu'nun da etkinlikte kadınlar günü ile ilgili konuşma yapacağı ifade edildi.

AKA Platformu Kadın Kolları'nın organize ettiğini belirten AKA Platformu Başkanı Yusuf Sümer Yalçın, "Gecenin birlik, dayanışma ve tanışma gecesi olması nedeniyle, 8 Mart Kadınlar gününe denk getirerek hem platform olarak kadınlarımıza olan değeri bildirmek hem de hemşerilerimizle tanışma amacında bulunduk" dedi.

Yalçın, gecede Turgut Özal Tıp Fakültesi Üyesi Doç. Dr. Birgül Cumurcu'nun konuşmasının da olacağını belirterek Halk Müziği sanatçıları Tuğba Orhan ve Umut Koçer'in de türkülerle konuklara güzel bir gece yaşatacağını dile getirdi. Ağın Fasıl Ekibinin de gece de sahne alacağını kaydeden Yalçın, "Ankara havalarıyla Osman Başıbozuk sahne alacak. Çekilişlerinde olacağı bu güzel geceye tüm hemşerilerimizi bekliyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aka Platformu 7 Mart'ta Kadınlar Gününü Kutlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement