Akademik Personel Alımı - Son Dakika
Yerel

Akademik Personel Alımı

Akademik Personel Alımı

Dumlupınar Üniversitesi, 12 araştırma görevlisi ile 2 öğretim görevlisi alacak.

08.10.2014 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), bünyesinde istihdam edilmek üzere 12 araştırma görevlisi ile 2 öğretim görevlisi alınacak.

DPÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, üniversitenin Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı'na bir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin Uluslararası Ticaret ve Finansaman Bölümü Uluslararası Pazarlama Anabilim Dalı'na, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı'na, Kamu Yönetimi Bölümü Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı'na ve İktisat Bölümü İktisat Tarihi Anabilim Dalı'na birer araştırma görevlisi alınacak.

Yine, üniversitenin Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Anatomi Anabilim Dalı'na bir, Eğitim Bilimleri Enstitüsüne bir, Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümüne bir, Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Seramik Mühendisliği Anabilim Dalı'na bir, DPÜ'ye bağlı Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmececiliği Bölümüne bir, İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü İslam Hukuku Anabilim Dalı'na bir ve Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı'na da bir araştırma görevlisi istihdam edilecek.

Ayrıca, üniversitenin Kütahya Teknik Bilimleri Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Makine Programına ile aynı yüksekokulun Elektronik ve Otomasyon Bölümü Mekatronik Programı'na da birer öğretim görevlisi alınacak.

Adayların, istenilen belgelerle 16 Ekim Perşembe günü mesai bitimine kadar şahsen veya posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Başvuruyla ilgili ayrıntılı bilgiler, üniversitenin "www.dpu.edu.tr" internet adresinde yer alıyor. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akademik Personel Alımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement