Akar'dan Seçim İşleri Toplantısı Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Akar'dan Seçim İşleri Toplantısı Değerlendirmesi

Akar\'dan Seçim İşleri Toplantısı Değerlendirmesi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ve bölge milletvekillerinin katılımıyla Diyarbakır’da düzenlenen 6’ncı Bölge Seçim İşleri Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

08.02.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ve bölge milletvekillerinin katılımıyla Diyarbakır'da düzenlenen 6'ncı Bölge Seçim İşleri Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin ve bölgenin son 13 yılda AK Parti iktidarları ile ciddi bir sıçrama gerçekleştirdiğini belirten Akar, partisinin 13 yıllık iktidarında normalleşmeye yönelik çok önemli adımlar atıldığını ve yeni Türkiye için, yeni hedeflerinin olduğunu kaydetti. Ekonomi, ulaşım, sağlık, eğitim ve demokratikleşme alanında büyük sıçramalar yapıldığını anlatan Akar, "Yeni Türkiye için, yeni hedeflerimiz var. Bu hedeflerimiz arasında Türkiye'nin 2023 yılında dünyanın ilk 10 büyük devletinden birisi olmaktır. Bunları gerçekleştirmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Önümüz de çok önemli 2015 seçimleri var. Bu seçimler öncesi AK Parti'nin il ve ilçe teşkilatlarının yenileniyor ve bu yenilenme ülkenin yarınları için önemli" dedi.

Gerçekleştirdikleri toplantının seçimlerin en önemli ayağı olduğuna da dikkat çeken Akar, "Bu tür toplantılar istişare kültürümüzü geliştirip, bize milletimize hizmet yolunda yeni ufuklar açıyor. Biz, üzerimize düşen sorumluğu yerine getireceğiz AK Parti ve Türkiye'nin önünde, tarihi bir fırsat var. Yeni kadrolarla 2015 genel seçimlerine daha güçlü bir şekilde girmeyi düşünüyoruz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akar'dan Seçim İşleri Toplantısı Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement