Akaryakıt İstasyonunda Alev Alan Araçtan Canını Zor Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Akaryakıt İstasyonunda Alev Alan Araçtan Canını Zor Kurtardı

Akaryakıt İstasyonunda Alev Alan Araçtan Canını Zor Kurtardı

Sakarya'da gaz kaçağı olan otomobil, sürücüsü sigara yakınca alev topuna döndü. Akaryakıt istasyonunda gerçekleşen olayda sürücü canını zor kurtardı.

02.02.2016 14:56  Güncelleme: 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde aracındaki gaz kaçağını fark etmeyen sürücü, araçta sigara yakınca alev topunun ortasında kaldı.

GAZ ALDIKTAN SONRA

Alevlerin içinde kalınca elleri ve yüzü yanan sürücü kendisini dışarıya atmayı başarırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, D-100 Karayolu Serdivan Beşköprü mevkiindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi.

BİR ANDA ALEV TOPUNA DÖNDÜ

İstasyona girerek aracına gaz alan 25 yaşındaki Olgun Cin yola çıktığı sırada araçta sigara yaktı. İçine gaz sızan otomobil, sigara yandığı anda alev topuna döndü. Alevlerin içinde kalan sürücü kendisini dışarıya atmayı başardı.

ELLERİ VE YÜZÜ YANDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracı söndürdü. Elleri ve yüzü yanan Olgun Cin, 112 ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Burada ilk müdahalesi yapılan Cin, daha sonra Kocaeyi Derince Devlet Hastanesi'nin yanık ünitesine sevk edildi.

KAMERALAR KAYITTAYDI

Olay akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı. Kaydedilen görüntülerde aracın bir anda alev topuna dönmesi ve sürücünün kendisini dışarıya atması yer alıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akaryakıt İstasyonunda Alev Alan Araçtan Canını Zor Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement