Akaryakıt İstasyonunda Görevliyi Dövüp Kasayı Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Akaryakıt İstasyonunda Görevliyi Dövüp Kasayı Çaldılar

Akaryakıt İstasyonunda Görevliyi Dövüp Kasayı Çaldılar

Bolu'nun Mudurnu İlçesi'nde akaryakıt istasyonundaki görevliyi dövüp ellerini bağladıktan sonra üzerindeki 3 bin 500 TL ile içerisinde yaklaşık 20 bin TL bulunan kasa ve marketten sigaraları çalan 4 kişi kayıplara karıştı.

23.10.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Mudurnu İlçesi'nde akaryakıt istasyonundaki görevliyi dövüp ellerini bağladıktan sonra üzerindeki 3 bin 500 TL ile içerisinde yaklaşık 20 bin TL bulunan kasa ve marketten sigaraları çalan 4 kişi kayıplara karıştı.

Olay, dün gece saatlerinde Mudurnu ilçe merkezinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Gece saatlerinde bir otomobille akaryakıt istasyonuna gelen 4 kişi istasyonda çalışan 49 yaşındaki İsmail Yılmaz'a saldırdı. 4 kişi dövdükleri İsmail Yılmaz'ın ellerini bağladı. Bir kişi yere yatırılan görevlinin yanında beklerken diğer 3 kişi ise akaryakıt istasyonunun ofisi ile markete girdi. Yönetim ofisi ile marketin camlarını kırarak içeriye girenler markette bulunan sigaralar ile ofisteki içerisinde yaklaşık 20 bin TL'nin bulunduğu bildirilen çelik kasayı çaldılar. 4 şüpheli İsmail Yılmaz'ın üzerinde bulunan 3 bin 500 TL'yi de aldıktan sonra kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri soygunla ilgili geniş çaplı inceleme yaptı. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri yaklaşık 23 bin 500 TL para ve marketten çaldıkları sigaralarla kaçanları yakalamak için çalışma başlattı. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akaryakıt İstasyonunda Görevliyi Dövüp Kasayı Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement