Akay'a Adaylık Baskısı - Son Dakika
Yerel

Akay'a Adaylık Baskısı

Akay\'a Adaylık Baskısı

1 Kasım’da yenilenecek olan milletvekili seçimleri öncesinde Kayseri’de gözler Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’a çevrildi.

01.09.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım'da yenilenecek olan milletvekili seçimleri öncesinde Kayseri'de gözler Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay'a çevrildi.

Şeker fabrikasında ki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Akay'ın, 'siyasette bende varım' deyip demeyeceği siyasi çevreler başta olmak üzere Kayseri kamuoyu tarafından merakla beklenmeye başlandı. Kayseri Şeker'de ki hizmetiyle çiftçiler başta olmak üzere Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir'in tüm Orta Anadolu'nun büyük takdirini ve sevgisini kazanan Başkan Hüseyin Akay'ın 1 Kasım'da yapılacak seçim öncesinde nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.

ÇİFTÇİ'DEN BÜYÜK DESTEK

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay'ın kendilerini Meclis'te en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inandıklarını belirten çiftçiler, Başkan Akay'ın milletvekilliğine adaylığını açıklaması halinde büyük destek vereceklerini söyledi. Başkan Akay'ın milletvekili olması halinde kazananın yalnızca çiftçi değil, Kayseri olacağının altını çizen üreticiler; 'Hüseyin Akay bizler içinde Kayserimiz içinde büyük kazanç olur' dedi.

Başkan Akay'ı siyaset arenasında görmek istedikleri, gerek telefonla ve gerekse bizzat ziyaret ederek ikna turları gerçekleştirdikleri öğrenilen çiftçiler; "Bizi en iyi Başkanımız anlar. Akay başkanımızın tarımı, çiftçiyi en iyi şekilde temsil edeceğinden zerre kadar şüphemiz yok. Başkan Akay hangi partiden aday listesinde yer alırsa o parti şimdiden elde var bir desin. Çünkü Başkan Akay, yalnızca Kayseriliden değil, Kayseri'deki Sivaslılardan, Yozgatlılardan, Nevşehirli, Kırşehirlilerden de oy alabilecek güce sahip. Kayseri Şeker'i olduğu gibi Kayseri'yi de şaha kaldıracak, hizmet ve yatırımlara imza atacağına adımız gibi emin olduğumuz Başkanımıza desteğimiz tamdır' şeklinde konuştu.

AKAY SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Öte yandan sessizliğini koruyan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay'ın Kayseri merkez ve ilçelerindeki on binlerce çiftçinin desteği ve ısrarı karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği ise merakla bekleniyor. Başkan Akay'ın yakın çevresine; "Hayatımda hiçbir zaman hizmetten kaçmadım. Çiftçimizin görüşü benim için son derece önemli" diyerek siyasete yeşil ışık yaktığı ve Çarşamba günü Çiftçi Meclisi ile konuyu istişare ettikten sonra kararını açıklaması bekleniyor, - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akay'a Adaylık Baskısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement