Akbank 9 İlde "Esnaf Şenliği" Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Akbank 9 İlde "Esnaf Şenliği" Düzenledi

Akbank'ın esnafa destek vermek amacıyla düzenlediği "Esnaf Şenlikleri" 9 ilde gerçekleştirildi.

08.10.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akbank'ın esnafa destek vermek amacıyla düzenlediği "Esnaf Şenlikleri" 9 ilde gerçekleştirildi.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, ilki 8 Eylül'de Edirne'den başlan ve sırasıyla 11 Eylül'de Balıkesir, 13 Eylül'de Eskişehir, 16 Eylül'de Kayseri, 19 Eylül'de Adana, 22 Eylül'de Gaziantep, 24 Eylül'de Şanlıurfa, 26 Eylül'de Samsun ve 30 Eylül'de Kocaeli'nde düzenlenen Akbank Esnaf Şenliği, esnafın işine canlılık getirdi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun (TESK) desteğiyle düzenlenen Esnaf Şenlikleri'nde eğlenceli aktiviteler, ödüllü yarışmalar ve konserler düzenlendi. Şenliklere katılanlara Akbank üye işyeri esnaftan yapılan ikinci 50 lira ve üzeri harcamalara 25 lira chip-para hediyesi, 100 lira ve üzeri işlemlere ise +3 taksit fırsatı sunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, "Esnaflık, toplumumuzun sosyal ve ekonomik omurgasını oluşturan, daima sahiplenmemiz gereken, bize özel çok değerli bir kültürümüz. Bu kapsamda 'Esnaf Kardeşliği' çatısı altında sunduğumuz ürün ve hizmetleri çeşitlendirmeye devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Etkinliğin gerçekleştiği haftaya özel anlaşmalı esnaftan alışveriş yapanlara chip para ve artı taksit imkanı sağladıklarını hatırlatan Oğuz, şöyle devam etti:

"Bu yolla esnafın cirosunu artırırken, katılımcılara da gün boyu eğlenceli aktiviteler sunduk. Diğer taraftan esnaf şenlik haftası süresince ildeki Akbank şubelerinden taksitli ticari kredilerini dosya masrafsız kullandı. Ayrıca yine bu şubelerden EFT/havale ve çek tahsil işlemlerini ücretsiz gerçekleştirdi." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akbank 9 İlde 'Esnaf Şenliği' Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement