Akbank'ta "Çocuklu Mesai" Günü - Son Dakika
Güncel

Akbank'ta "Çocuklu Mesai" Günü

Çayırova'daki Akbank Operasyon Merkezi, "Çocuğunu İşe Getir Günü"nde, çocuk sesleri ve oyunlarıyla sıra dışı bir eğlence merkezine dönüştü.

25.06.2014 12:29  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akbank çalışanlarının geleneksel "Çocuğunu İşe Getir Günü" bu yıl da neşe ve eğlence dolu anlara sahne oldu. Akbank Operasyon Merkezi'nde bu yıl 7.si gerçekleştirilen geleneksel "Çocuğunu İşe Getir Günü"ne katılan Akbanklı çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Akbank Operasyon Merkezi'nde görev yapan Akbanklılar, her yıl bir iş gününü Operasyon Merkezi'nde çocuklarıyla birlikte geçiriyorlar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, sabah anne babalarıyla "işe gelen" çocuklar, gün boyu kendileri için düzenlenen keyifli etkinliklere katıldılar. Çalışanların iş yerindeki motivasyonlarını güçlendirmek amacıyla düzenlenen etkinlik süresince, çocuklar bir yandan eğlenirken, bir yandan da anne-babalarının işyerlerini tanıma olanağı buldular. Çocuklar etkinlikler kapsamında yaratıcılıklarını yansıtan bir çalışmaya da imza atarak, banka yöneticilerinin birbirinden güzel heykellerini yaptılar.

3500 Akbanklının çalıştığı Akbank Operasyon Merkezi 16 Haziran'da yüzlerce çocuğu ağırladı. Operasyon Merkezi'nin üzerinde kurulu bulunduğu 74 dönüm arazi, çocukların özgürce eğlendikleri devasa bir oyun parkına dönüştü. Bu yılki etkinliklere Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Akbank Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özlen Sanıbelli ve Akbank KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz katıldı.

"Çocuğunu İşe Getir Günü" ile yılda bir kez bir mesai gününde çalışanlar ile çocuklarını biraraya getirdiklerini vurgulayan Akbank Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özlen Sanıbelli, "Çocukları merkezine alan özel bir etkinlik yapmak istedik." dedi ve "Akbank'ı Akbank yapan en önemli kıymet, en değerli varlığımız olan iş arkadaşlarımız. Onların en büyük değerleri ise tabii ki evlatları. Onları yılda birgün birarada Akbank Bankacılık Merkezi'nde ağırlamaktan, neşelerini paylaşmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akbank'ta 'Çocuklu Mesai' Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement