Akbank'tan Yılbaşı Alışverişlerine Özel Kampanya - Son Dakika
Güncel

Akbank'tan Yılbaşı Alışverişlerine Özel Kampanya

Akbank, yılbaşı alışverişlerini Akbank kredi kartları ya da banka kartıyla yapanlara 100 lira chip para hediye edecek.

16.12.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akbank, yılbaşı alışverişlerini Akbank kredi kartları ya da banka kartıyla yapanlara 100 lira chip-para hediye edecek.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, yılbaşı alışverişlerini Akbank kredi kartlarıyla yapanlar, çekilişsiz-kurasız 100 liraya kadar chip-para hediye kazanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel, yılbaşı alışverişlerinin her zaman keyifli olduğunu belirterek, "Biz de Akbank olarak müşterilerimize yılbaşı hediyelerini yılbaşı öncesinde vererek, bu keyiflerini artırmak istedik" değerlendirmesini yaptı.

Sindel, aralık ayı boyunca Axess, Wings, Free kredi kartları ve Neo banka kartlarıyla 100 lira ve üzeri market, giyim, aksesuar, kozmetik, optik-saat ve elektronik sektörlerinde ikinci, dördüncü, altıncı ve sekizinci alışverişe 25'er lira ve toplamda 100 lira chip-para hediye ettikleri bilgisini verdi.

Kampanyadan kazanmaya başlamak için Axess, Wings, Fish kredi kartı sahibi müşterilerinin kartlarını kullanmaya başlamadan önce "YENIYIL" yazıp 4566'ya SMS göndermesi yeterli oluyor. Akbank Free kart sahipleri ise "FREEYENIYIL" yazıp SMS göndererek 1,9 lira ücretle kampanyadan yararlanabiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akbank'tan Yılbaşı Alışverişlerine Özel Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement