Akbem'de Yarışma Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Akbem'de Yarışma Heyecanı

Akbem\'de Yarışma Heyecanı

Bir yılda yaklaşık 10 bin çocuğun kayıt yaptırdığı AKBEM’den faydalanan öğrenciler, düzenlenen bilgi yarışmasında kendilerini test etme imkanı buldu.

17.03.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir yılda yaklaşık 10 bin çocuğun kayıt yaptırdığı AKBEM'den faydalanan öğrenciler, düzenlenen bilgi yarışmasında kendilerini test etme imkanı buldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü, ilköğretim çağındaki öğrencilerin örgün eğitimlerine destek olmak ve kültürel, sanatsal, sportif faaliyetlerle kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Altındağ, Aksu, Varsak, Döşemealtı, Altınova, Kepezaltı ve Yenimahalle AKBEM'de çeşitli kurslar düzenliyor. Kurslarda çocuklara Türkçe, matematik, İngilizce, fen, bilgisayar, bağlama, keman, satranç, bale, gitar, tiyatro, modern dans, halk oyunları, drama, resim ve yaratıcı drama dersleri veriliyor.

Bir yılda yaklaşık 10 bin çocuğun kayıt yaptırdığı AKBEM'den faydalanan öğrenciler, düzenlenen bilgi yarışmasında kendilerini test etme imkanı buldu. Yeni Mahalle Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 1. AKBEM Bilgi Yarışması ve Sanat Etkinleri'ne 271 öğrenci katıldı.

Türkçe, Fen Bilgisi, Teknoloji, Matematik ve İngilizce branşlarında 3,4,5, 6 ve 7'nci sınıf öğrencileri kendi kategorilerinde birinci olmak için yarıştı. Öğrenciler, yarışmanın yanı sıra sanatsal etkinliklerde hünerlerini de sergiledi. Modern dans, halk oyunları, resim, tiyatro, bale, gitar, bağlama ve keman gibi sanat gösterileri büyük beğeni topladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akbem'de Yarışma Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement