Akboz, İlçe Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Akboz, İlçe Gezilerine Devam Ediyor

Akboz, İlçe Gezilerine Devam Ediyor

Adalet ve kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Abdülkadir Akboz, seçim çalışmalarında ilçe gezilerine aralıksız devam ediyor.

27.02.2015 01:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Abdülkadir Akboz, seçim çalışmalarında ilçe gezilerine aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Kocaköy, Bağlar, Kayapınar, Silvan, Bismil ve Çınar İlçe teşkilatlarının yanı sıra, Ak parti Diyarbakır İl Başkanlığını da ziyaret eden Akboz şunları söyledi:

"Gerek il başkanımız Muhammed Akar Bey ve gerekse ilçe başkanlarımız, teşkilat yöneticileri, gençlik ve kadın kolları başkanlarıyla vatandaşlarımızın gösterdikleri yakın ilgi ve alaka, beni ve beraberimdeki arkadaşlarımı son derece memnun etti. Bizlere gösterdikleri sıcak ve samimiyet, yakın ilgi ve misafirperverlik, üstlendiğimiz sorumluluğun ne derece önemli olduğunu da bir kez daha gözler önüne serdi. Çıktığımız bu yolculukta ekip arkadaşlarımla beraber alnımızın akıyla ilerlemeye devam edeceğiz. Nitekim 'Yeni Türkiye, Güçlü Gelecek' için hepimizin elini ve gerekirse bütün vücudunu taşın altına koyması gerekmektedir. Bu düşünceden yola çıkarak, ülkemizi 2023 hedefine ulaştırmak için sürekli kendimizi geliştirerek, her gün üzerine bir şeyler katarak, ilerlemeye devam edeceğiz. Biz bu ülkeyi çocuklarımızdan emanet aldık. Emanete sahip çıkmak ve günü geldiğinde onlara mamur ve müreffeh bir Türkiye teslim etmek, hepimizin boynunun borcudur. Ak parti hükümetleri döneminde yapılan devrim niteliğindeki reformların ve barış sürecinin nihai sona ulaşması için hepimize büyük görevler düşüyor. Ayrıca, çözüm sürecinin Ekonomik Anlamda getirileri de gerek kentimiz ve gerekse bölgemiz açısından ciddi kazanımları beraberinde getirmektedir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Akboz, İlçe Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement