Akçaabat Futbol Kulübü, Alemdaroğlu ile İlk Maçını Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Akçaabat Futbol Kulübü, Alemdaroğlu ile İlk Maçını Kaybetti

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a 1 0 mağlup olan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, yeni teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu yönetimindeki ilk maçını kaybetti.

07.04.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, yeni teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu yönetimindeki ilk maçını kaybetti.

Alemdaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni takımıyla çok kısa bir süre çalışma imkanı bularak çıktıkları karşılaşmada aldıkları yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Kırmızı-beyazlı takımda 3 gün antrenmana çıkabildiğini dile getiren Alemdaroğlu, "Amacımız galip gelebilmekti ama başaramadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Maçın geneline bakıldığında galibiyeti hak eden tarafın bizler olduğunu söyleyebilirim. Çok iyi futbolumuzu skora yansıtamadık" dedi.

Rakiplerinin duran bir topla golü bulduğuna dikkati çeken Alemdaroğlu, "Bunun dışında bir pozisyonları oldu. Biz ise maça hakim olan ve pozisyonlar bulan taraftık. Tüm çabalarımıza ve pozisyon bolluğumuza rağmen aradığımız golü bulamadık. Çok koşarak düşüncelerimizi sahaya yansıttık. Tek eksiğimiz olan golü bulamadık. Şayet bir gol bulabilmiş olsaydık, skor daha farklı olabilirdi. Şans bizden yana değildi, güzel futbolumuzu gollerle süsleyemedik" ifadelerini kullandı.

Alemdaroğlu, bir mağlubiyetin kendilerini hedeflerinden alıkoymayacağını vurgulayarak, "Kimse merak etmesin. Biz bu çocuklarla beraber hedeflediğimiz Play-offun içerisinde yer alacağız" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akçaabat Futbol Kulübü, Alemdaroğlu ile İlk Maçını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement