Akçadağ'dan AK Parti'ye Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Akçadağ'dan AK Parti'ye Sevgi Seli

Akçadağ\'dan AK Parti\'ye Sevgi Seli

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ İlçesi'ne bağlı köyleri ziyaret etti.

18.03.2014 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ İlçesi'ne bağlı köyleri ziyaret etti.

Akçadağlılar, AK Parti heyetini büyük bir coşkuyla karşıladı. Ellerinde AK Parti bayraklarıyla bekleyen vatandaşlar, heyete yoğun ilgi gösterdi.

Ziyarette konuşan AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan, gelişme anlamında değişimin her zaman bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek, Akçadağ'ın değişmesi gerektiğini söyledi.

Kazgan, Akçadağ'ı ak belediyecilik ile değiştireceklerini dile getirerek, Akçadağ'ı omuzlayıp, ileri seviyelere taşıyacaklarını belirtti.

"MALATYA GELİŞEN, FARKLI BİR İL KONUMUNA GELDİ"

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Akçadağ'ın birlik, beraberlik ve coşkusunun Türkiye'ye örnek olduğunu kaydetti.

Birlik ve beraberliği önemsediklerini dile getiren Çakır, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye ve Malatya için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Birilerinin yaptığı işleri karalamakla lider olunmayacağını ifade eden Çakır, "Kendinizi kanıtlamak için, birilerinin yaptığı işleri kötülemek, küçümsemek sizi bir yere taşımaz" dedi.

Çakır, Malatya için ciddi ve önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydederek, yaptıkları çalışmalarla Malatya'nın kimlik değiştirdiğini söyledi.

Malatya'nın gelişen, farklı bir il konumuna geldiğine dikkat çekerek, "Malatya'da büyük hizmetler yaptık. Artık büyükşehir ile gelecek hizmetleri konuşmanın zamanıdır. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz bu gözle bakıyoruz. Biz makam için göreve gelmiyoruz. Biz milletin temsilcisiyiz. Millet bizi buraya hizmet için getiriyor. Biz bu anlayışla yola çıktık. AK Parti belediyeciliği anlayışıyla biz bu hizmetlerimizi yaptık" ifadelerini kullandı.

"BİZ LAFA DEĞİL, İCRAATA BAKIYORUZ"

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, AK Parti kadroları olarak Başbakan'dan aldıkları ilhamla laf değil, hizmet ürettiklerini dile getirdi.

Bugüne kadar her zaman yaptıklarıyla övündüklerini, yaptıkları işleri yapacakları işlere teminat gösterdiklerini ifade eden Tüfenkci, "AK Parti olarak yol medeniyettir dedik. Türkiye'de 6 bin 100 kilometre olan bölünmüş yolu, 37 bin kilometreye çıkardık. Malatya'da, AK Parti iktidara gelene kadar bölünmüş yol 36 kilometre iken, iktidarımızda 273 kilometre yol yapıldı. Biz lafa değil, icraata bakıyoruz" diye konuştu.

Tüfenkci, AK Parti'yi ve Türkiye'yi dizayn etme operasyonlarının yapıldığını kaydederek, "Bu seçim, yerel seçimlerden bir anlamıyla uzaklaştı. Bunu muhalefeti de, iktidarı da böyle anlıyor. Bu millet, Recep Tayyip Erdoğan'ı kimseye yedirmez. O'na sonuna kadar oyunu verir. Niye verir? Yakalanan istikrar, güven ve huzur için verir. Başbakanımız iktidara geldiğinde, "Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dediğinde, birileri "Bu insanlar ne demek istiyor?" demişlerdi. 12 yıllık süreçte herkes gördü ki, Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi değil" şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti kadrolarının Akçadağ'ın hizmetinde olduğunu kaydederek, "Başta Ali Kazgan olmak üzere hepimiz sizlere hizmetkar olmaya geldik" dedi.

Çalık, oynanan oyunların sandıkta bozulacağını ifade ederek, "Biz oyuna gelmeyiz, Akçadağlı hiç oyuna gelmez. Sandığa gider aslanlar gibi oyunu verir, AK Parti'yi yerelde bir kez daha lider yapar" ifadesini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçadağ'dan AK Parti'ye Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement