Akçakale Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Akçakale Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Akçakale Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Şanlıurfa'nın Akçakale belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi kırsal alanda stabilize yol yapım çalışmalarına hız verdi.

03.09.2015 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçeye bağlı Acıkuyu ve Ekinyazı mahallesi Akyıldız sokakta yaklaşık 22 bin metre sokak arası stabilize yol yapım çalışmasını bitiren ekipler Alıncık mahallesinde çalışmalarına başladı.

Yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri: "şimdiye kadar köyümüze hiçbir hizmet yapılmadı. Sağ olsun Akçakale belediye başkanı köyümüzde bayağı çalışma başlattı. Şu anda ilk aşamada yollarımız yapılıyor, bundan sonrada köyümüzün eksiği olan parke taşını yapacaklar. Mahalle muhtarı Müslüm Aykurt İse; Kışın çamurdan hiç bir yere çıkamıyorduk, yazında tozdan evimizde yatamıyorduk. Ama şimdi yapılan bu çalışmalardan dolayı belediye başkanı ve ekibine çok çok teşekkür ederim."Dedi.

Akçakale belediyesi kırsal hizmetler müdürlüğü sorumlusu İbrahim Guda;"vatandaşın memnuniyeti bizim için her şey den önemlidir diyerek, ilçemize bağlı Acıkuyu ve Ekinyazı mahallesi Akyıldız sokakta yaklaşık 22 Bin metre stabilize yol çalışmalarını dün itibarı ile bitirdik. bugün itibarı ile Alıncık mahallemizde stabilize çalışmalarımıza başladık. İnşallah bu şekilde vatandaşlarımızı memnun etmeye çalışacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akçakale Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement