Akçakale Kaymakamından Gençlere "Spor Yapın" Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Akçakale Kaymakamından Gençlere "Spor Yapın" Çağrısı

Akçakale Kaymakamından Gençlere "Spor Yapın" Çağrısı

Şanlıurfa’nın Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya ilçe gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğünde bulunduğu incelemelerinin ardından gençlere “Zararlı alışkanlıklardan uzak durun, gelin spor yapın” çağrısında bulundu.

19.02.2017 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya ilçe gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğünde bulunduğu incelemelerinin ardından gençlere "Zararlı alışkanlıklardan uzak durun, gelin spor yapın" çağrısında bulundu.

Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Selçuk Yosunkaya, Akçakale'de bulunan kapalı spor salonu, gençlik merkezi ve Akçakalespor tesislerine incelemelerde bulundu. Kaymakam Selçuk Yosunkaya ilçe gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğüne yeni atanan Şevket Saruhan Hamavioğlu'na da yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şevket Saruhan Hamavioğlu'dan tesisler ve faaliyetler hakkında bilgi alan Yosunkaya, "ilçemiz yoğun bir nüfusa sahip bir ilçe, bir o kadar da gençlerimiz bulunmaktadır. Gençlerimize sahip çıkmak ve onlara yönelik tüm sportif faaliyetlerde destekleyeceğiz. Bu tür sportif faaliyetler gençlerimize bir kalkan görevi yaptığı kanaatindeyim çünkü kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamaktadır. Gençlerimizi sportif faaliyetlere teşvik amaçlı çalışmalarımız olacaktır. Buradan da gençlerimize şu çağrıda bulunmak istiyorum. İlçenin gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğüne bağlı kapalı spor salonunda birbirinden renkli spor aktiviteleri faaliyette geçmiştir. Tüm Akçakaleli gençlerimizi bu spor aktivitelerinden yaralanmaları için "zararlı alışkanlıklardan uzak durun gelin spor yapın" diyorum" şeklinde konuştu.

Kaymakam Yosunkaya açıklamasının devamında, "ilçe gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğümüzde bulunan kafeterya, internet cafe, bilardo salonu, tenis salonu, langırt, basketbol, voleybol, yarı olimpik yüzme havuzu ve futbol gibi yerlerimizi yerinde inceledik. Aktif bir şekilde hizmet verdiğini gözlemledik. Gençlerimiz boş zamanlarında bu tesislerimize gelerek bu tür sportif faaliyetlerden faydalanmalarını canı gönülden istiyorum. Ayrıca Bu tür sportif faaliyetlerimizin ilçemizde yaygınlaşması için çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Ziyaretten dolayı Kaymakam Yosunkaya'ya teşekkür eden Akçakale Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şevket Saruhan Hamavioğlu da gençleri spor yapmaları için gençlik merkezine beklediklerini belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakale Kaymakamından Gençlere 'Spor Yapın' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement