Akçakale Kaymakamlığı Yaz Yüzme Kursları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Akçakale Kaymakamlığı Yaz Yüzme Kursları Devam Ediyor

Akçakale Kaymakamlığı Yaz Yüzme Kursları Devam Ediyor

Şanlıurfa Akçakale Kaymakamlığı tarafından bu yıl hizmete giren yüzme havuzunda, çocuklara yönelik yaz yüzme kursları devam ediyor.

25.07.2014 08:38  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamlığı tarafından bu yıl hizmete giren yüzme havuzunda, çocuklara yönelik yaz yüzme kursları devam ediyor.

Yaz aylarında Akçakale ve Harran bölgesinde sıcakların 40 dereceyi aştığı ve çocukların sıcaktan bunaldığından dolayı serinlemek için sulama kanallarına yöneldiği, bu sebepten dolayı boğulmaların yaşandığını belirten yetkililer, yüzme kursları ile çocuklar hem serinleyecek, hem de yüzme öğrenecekler ifadelerine yer verildi.

Yüzme havuzunun ve yüzme kursunun yaklaşık olarak yirmi beş gündür devam ettiğini belirten ilçe Kaymakamı Eyüp Fırat şu sözleri kaydetti:

"Aynı zamanda Akçakale çok sıcak bir memleket, Urfa çok sıcak bir memleket sizinde bildiğiniz gibi. Vatandaşlarımızda faydalanıyor, böyle bir program yaptık. Gece gündüz açık tutuyoruz, özelikle gece saat 11-12 'ye kadar açık tutuyoruz. Hem Akçakale'li kardeşlerimiz faydalanıyor, hemde yaz spor kurslarımızla çocuklarımız faydalanıyor. İnşallah niyetimiz bütün çocukları bir program bir program dahilinde faydalandırmak. Malumunuz çocuklar kanala giriyorlar, çocukları kanaldan alıkoymak en azından havuzda serinlemelerini sağlamak için, bir program dahilinde bütün çocukları inşallah havuzdan faydalandırmak istiyoruz. Ben bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, gayretli bir şekilde çalışıyorlar."

Akçakale'de devam eden yaz yüzme kursları sayesinde çocuklar hem serinliyor, hem de yüzme öğreniyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakale Kaymakamlığı Yaz Yüzme Kursları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement