Akçakoca Annesinin Evlendiği İnşaat İşçisini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Akçakoca Annesinin Evlendiği İnşaat İşçisini Öldürdü

Akçakoca Annesinin Evlendiği İnşaat İşçisini Öldürdü

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde 19 yaşındaki Ferdi B., annesinin babasından boşandıktan sonra evlendiği 47 yaşındaki Hüseyin Çeken'i bıçaklayarak öldürdü.

03.03.2016 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde 19 yaşındaki Ferdi B., annesinin babasından boşandıktan sonra evlendiği 47 yaşındaki Hüseyin Çeken'i bıçaklayarak öldürdü.

İzmit'te babasıyla birlikte oturan Ferdi B., dün sabah annesi Selma ve eşi Hüseyin Çeken'in oturduğu Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde Osmaniye Mahallesi Filamingo Caddesi'ndeki evlerine gitti. Zile basan Ferdi B., kapıyı açan inşaat içşisi Hüseyin Çeken'i bıçaklayarak kaçtı. Aldığı 2 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Hüseyin Çeken, eşi Selma Çeken'in haber vermesiyle gelen sağlık ekibi tarafından ambulansla Akçakoca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen Hüseyin Çeken, bu sabah yapılan müdahalelelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın ardından kaçan Ferdi B., İzmit'e giderken otobüste yakalandı. Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu süren Ferdi B.'nin, Hüseyin Çeken'in, kardeşiyle henüz bebekken annesini kandırıp kaçırdığını, yıllarca kendisine kin beslediğini ve bu yüzden cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ferdi B., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Ferdi B.'nin, Hüseyin Çeken'i bıçakladıktan sonra kan sıçrayan ceketini otogarda çöp konteynerinde yaktığı belirlendi. Ferdi B.'nin, cinayetten önce 29 Şubat'ta sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabında, 'Zalimsin be dünya. Bundan sonrası ya mezar ya cezaevi. Olmasaydı sonumuz böyle. Hayat her şeye rağmen on numara' yazdığı görüldü.

Selma Çeken'in, oğlu Ferdi Beyaz 5 aylıkken evi terk edip eşinden boşandıktan sonra Hüseyin Çeken ile evlendiği öğrenildi. Ferdi Beyaz'ın, İzmit'te babasının oto kaporta dükkanında çalıştığı ve orada yatıp kalktığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akçakoca Annesinin Evlendiği İnşaat İşçisini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement