Akçakoca Belediye Meclisi Toplandı 19 Maddeyi Karara Bağladı - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Belediye Meclisi Toplandı 19 Maddeyi Karara Bağladı

Akçakoca Belediye Meclisi Toplandı 19 Maddeyi Karara Bağladı

Akçakoca Belediye Meclisi Ağustos ayı oturumu gerçekleştirildi.

06.08.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Belediye Meclisi Ağustos ayı oturumu gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenicinin başkanlık yaptığı meclis toplantısında 19 madde görüşülerek karara bağlandı.

Akçakoca Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı. 19 maddenin görüşüldüğü meclis oturumunda eski belediye başkanı Fikret Albayrak döneminde yapılan eski Çınar otelinin bulunduğu yere butik otel yapmak isteyen talipli çıktı. Mecliste ayrıca, belediye bünyesinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kurulmasına karar verdi. Bu konuda Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Büyük şehir belediyelerinde bu çalışmanın gerçekleştirildiği, diğer belediyelerde nasıl yapılıyorsa bizlerde aynı şekilde yapılacağını söyledi.

Belediye Meclisinin bir diğer gündem maddesinde ise İnsan ve Eğitim Müdürlüğünün yazısı üzerine Memur Kadro değişikliği teklifi ele alındı, Akçakoca Belediyesinde şef kadrosu var olduğu bu şef kadrosundan birinin Uzman Kadrosuna geçirilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi. Meclis 1 adet Lastik tekerlekli 4x4 kazıcı- yükleyici, iş makinası alımı için İller bankasında kredi kullanılması talebi görüşüldü, Meclis bünyesinde yaptığı görüşmede, yaklaşık 250 bin TL İller bankasından kredi çekilerek bu iş makinasının alımı oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Meclisinin en önemli kararlarından biri olan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Mülkiyeti, Belediyeye ait Çınar caddesi üzerinde, Eskiden Bolu Özel İdaresine ait olup takasla alınan Çınar Oteli yerinin 11 odalı Butik otel ve turistik amaçlı restoran, ve 1 adet pastane olarak tamamının 10 yıllığına yap işlet devret modeli ile kiraya verilmesi teklifi görüşüldü. Görüşmede, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, meclis üyelerine yaptığı açıklamada " İstanbul'dan bir iş adamı Akçakoca'ya geldiğinde denizden Akçakocayı gezdiğinde bu yeri görerek belediyemize geldi ve bu projesini aktardı. İmar Müdürlüğümüzde sıcak baktı ve bu şekilde 10 yıllığına kiraya vererek bu yeri değerlendireceğiz. Bu ihaleye herkes girebilir" diye konuştu.

Belediye Meclis toplantısının son gündem maddesinde Zabıta Müdürlüğünün yazısı üzerine Sağlık Bakanlığı bünyesinde ihtiyaç fazlası bulunan Ambulanslardan bir adedinin Belediye Hizmetlerinde kullandırılması üzerine araç devrinin yapılması oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı sona ererek, Meclisin tatile girdiği açıklandı. Olağan üstü hallerde tekrar toplantı kararı alındığı belirtildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Belediye Meclisi Toplandı 19 Maddeyi Karara Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement