Akçakoca Belediyesinden Wi-fi İnternet Hizmeti Başladı - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Belediyesinden Wi-fi İnternet Hizmeti Başladı

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin girişimleriyle başlatılan ücretsiz İnternet projesi hizmet vermeye başladı.

26.07.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin girişimleriyle başlatılan ücretsiz İnternet projesi hizmet vermeye başladı.

İlk olarak hizmetin Çuhallı plajında başladığını ifade eden Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, "Merkez cami önü Fedai Karabıyık parkında kurulum bitmek üzere. Önümüzdeki günlerde Mehmet Gündüz parkında, kadınlar plajında ve Ceneviz Kalesi plajında da ücretsiz internet hizmeti başlayacak. Akçakoca Belediyesi adında gördüğünüz wi-fi ağına şifresiz bağlanıyoruz. İnterneti açmaya çalıştığımızda karşımıza belediyenin karşılama ekranı geliyor. Bu alanda ilk kez giriş yapan kişiler online kayıt bölümünden form doldurup sisteme kayıt yaptırır. Sistem, kayıt tamamlanınca otomatik olarak SMS olarak kullancı adı ve şifreyi cep telefonuna gönderir. Kullanıcı adı ve şifreye sahip olan her kişi her zaman bu şifreyi kullanacaktır. Şifresi olan kullanıcılar artık internet sayfası açmak istediklerinde karşılarına gelen kullanıcı adı şifre bölümlerini doldurarak 30 dakika hizmeti kullanabilirler" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Belediyesinden Wi-fi İnternet Hizmeti Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement