Akçakoca'da Basketbol Tutkusu - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da Basketbol Tutkusu

Akçakoca\'da Basketbol Tutkusu

Akçakoca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda spor branşlarının çalışmalarını devam ediyor.

22.10.2014 10:36  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda spor branşlarının çalışmalarını devam ediyor. Akçakocalı gençler ve çocuklar en ok basketbol sporu derslerine katılıyor.

Akçakocalı gençlerin basketbol tutkusu bitmiyor. Akçakoca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde ilçedeki tüm genç ve çocukların spor yapması için açılan spor kurslarına kayıtlar devam ediyor. Yaz Spor Okullarında en çok kayıt alan spor branşlarından biri olan basketbolda çalışmalar aralıksız sürüyor. Yaş gruplarına göre ayrılan çocuklar, haftanın hemen hemen her günü spor salonunda antrenmanlara aksatmadan devam ediyor.

Akçakoca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Hamit Demircioğlu, katılım ve ilginin büyük olduğunu belirterek, "Her gün yeni arkadaşlarımız aramıza katılıyor. Bu durum bizi çok sevindiriyor. Ücretsiz olan kurslarımızdan herkesin faydalanmasını istiyoruz. Bundan sonraki hedefimiz iyi bir alt yapı oluşturup ilçeden üst liglerde mücadele eden bir takım oluşturmak" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da Basketbol Tutkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement