Akçakoca'da Fırtına Okulun Çatısını Uçurdu - Son Dakika
Güncel

Akçakoca'da Fırtına Okulun Çatısını Uçurdu

Akçakoca\'da Fırtına Okulun Çatısını Uçurdu

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde akşam saatlerinde etkisi altına alan fırtına, ilçenin farklı bölgelerinde birçok ağacı yerinden sökerken, bir ortaokulun da çatısını uçurdu.

03.12.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde akşam saatlerinde etkisi altına alan fırtına, ilçenin farklı bölgelerinde birçok ağacı yerinden sökerken, bir ortaokulun da çatısını uçurdu.

Fırtına Akçakoca'da etkili oldu. Şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Hamiyet Sevil İlkokulunun çatısı uçtu. Okulun yakınında oturanlar durumu kurum müdürüne haber verdiler. Gece saatlerinde olayı haber alır almaz anında olay yerine giderek müdahale eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, okul müdürü ve idari personelle birlikte ilk olarak okulun elektriklerini kestirtti. Çevreye saçılan çatı malzemelerinin vatandaşlara ve araçlara zarar vermemesi için güvenlik şeridi oluşturdu. Sabah saatlerinde ise çatı onarım çalışmalarını erken saatlerden itibaren başlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, fırtınanın yol açtığı hasarla ilgili olarak, ilçe genelinde bir okulun çatısının hasar gördüğünü, bir de Şehit Ercan Çelik öğrenci yurdunun çatısındaki güneş ısı panelinin uçtuğunu ifade etti.

Fırtınanın gündüz saatlerinde, öğrencilerin okulda ve çevresinde bulunduğu saatlerde gerçekleşmesinin olası bir felaketi önlemiş olduğunu da sözlerine ekleyen Müdür Ezer, çatı onarım çalışmaları Pazartesi gününe sarksa bile, eğitimi engellemeyeceğini söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akçakoca'da Fırtına Okulun Çatısını Uçurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement