Akçakoca'da Köy Yollarına Sıcak Asfalt - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da Köy Yollarına Sıcak Asfalt

Akçakoca\'da Köy Yollarına Sıcak Asfalt

Düzce ve batısında kalan Cumayeri, Gümüşova, Çilimli gibi ilçelerden Akçakoca plajlarına en kestirme erişimi sağlayacak yolların yenilenme ve sıcak asfalt kaplama çalışmasına başlandı.

13.06.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce ve batısında kalan Cumayeri, Gümüşova, Çilimli gibi ilçelerden Akçakoca plajlarına en kestirme erişimi sağlayacak yolların yenilenme ve sıcak asfalt kaplama çalışmasına başlandı. Düzce Valisi Ali Fidan'ın yerinde incelediği 17 kilometrelik asfaltlama çalışmalarının Ramazan bayramına kadar bitirileceği belirtildi.

Akçakoca'nın Esmahanım köyünden başlayan ve Cumayeri Dokuzlar köyüne kadar sürecek olan sıcak asfalt çalışmasının toplam uzunluğunun 17 km. olduğu ifade edildi. Düzce Valisi Ali Fidan ve beraberindeki heyet, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışan personele kolaylıklar diledi. Vali Fidan'a eşlik eden isimler arasında ise, Düzce milletvekili Fevai Aslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Akçakoca İlçe Jandarma Bölük Komutanı Özgür Üngüt, İGM (İl Genel Meclisi) Başkanı Dursun Çakır, İGM üyesi Ayfer Yılmaz, İGM üyesi Ömer Yıldız, Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça ile Düzce ve ilçelerinin protokolüne mensup bazı isimler ve bazı köy muhtarları katıldı.

Akçakoca ile Düzce'nin batı yakasında yer alan Gümüşova, Çilimli, Cumayeri gibi ilçeler arasındaki ulaşımı kısaltıp rahatlatacak olan ve özellikle Yaz aylarında bu ilçelerden Akçakoca plajlarına gelişi kolaylaştıracak olan güzergahtaki sıcak asfalt çalışmasının, son hızla yürütüleceği yetkililerce belirtildi.

Vali Ali Fidan, sıcak asfalt çalışmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 17 kilometrelik bir alanda yürütülen asfaltlama çalışmasının hızla devam edeceğini ifade ederken, çalışmaların hava şartlarına bağlı olarak Ramazan bayramına kadar bitirileceğini de sözlerine ekledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da Köy Yollarına Sıcak Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement