Akçakoca Merkez Cami Karşısında Bulunan Stantlar Kaldırıldı - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Merkez Cami Karşısında Bulunan Stantlar Kaldırıldı

Akçakoca Merkez Cami Karşısında Bulunan Stantlar Kaldırıldı

Akçakoca Belediyesi’nin Ramazan ayı başlangıcında yaz sezonunda kiraya vermek üzere bir firmaya hazırlattığı stantlar kaldırıldı.

26.09.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Belediyesi'nin Ramazan ayı başlangıcında yaz sezonunda kiraya vermek üzere bir firmaya hazırlattığı stantlar kaldırıldı.

Akçakoca Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Merkez Cami karşısına kurulan günübirlik alışveriş stantları kaldırdı. Akçakoca esnaflar odası ve Akçakocalı esnaflar tarafından gıda satışı yapılması nedeniyle tartışmalara neden olan statlar, yeni yapılan sahil bandının yürüyüş güzergahına yerleştirilmesi nedeniyle de görüntü açısından pek uygun olmadığı eleştirilerine neden olmuştu. Statların kaldırılmasıyla birlikte, kurulum aşamasında beton zemine çakılan çivi ve metal parçaları olduğu gibi bırakıldığı görüldü. Stantları belediyeden kiralayan firmaya bağlı ekiplerin saha temizliği yaptığı görüldü. Belediyeden alınan bilgilere göre, Akçakoca Belediyesi Temizlik işlerine bağlı ekiplerin sahanın tamamıyla boşaltılmasının ardından genel bir temizlik yapacağı bildirildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Merkez Cami Karşısında Bulunan Stantlar Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement