Akçakoca'nın Mavi Bayraklı Plajı Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'nın Mavi Bayraklı Plajı Törenle Hizmete Açıldı

Akçakoca\'nın Mavi Bayraklı Plajı Törenle Hizmete Açıldı

Batı Karadeniz’in incisi olarak tabir edilen Akçakoca’da Mavi bayrak ünvanı alan Ceneviz Kalesi plajında, Mavi Bayrak asma töreni düzenlendi.

16.06.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batı Karadeniz'in incisi olarak tabir edilen Akçakoca'da Mavi bayrak ünvanı alan Ceneviz Kalesi plajında, Mavi Bayrak asma töreni düzenlendi.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde Karadeniz'in ilk mavi bayraklı plajına sahip olan Akçakoca'da, mavi bayrak asma töreni düzenlendi. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin de katıldığı törenin açılışında saygı duruşu yapılarak ardından İstiklal Marşı okundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması sırasında plajda denize girerek serinleyen tatilcilerin bazıları saygı duruşunda bulunurken bazıları ise tatillerine devam ettiler. Bir jet-ski sürücüsünün ise aracını durdurarak deniz içinde aracı üzerinde saygı duruşunda bulunması ilginç görüntüler oluşturdu.

Saydı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici bir konuşma yaparak plajın mavi bayrakla Akçakoca ve tüm Türkiye'den gelen ziyaretçilere hizmet vermeye devam edeceğini dile getirdi. Konuşmaların ardından Türk Bayrağı ve Mavi bayrak çekilen Ceneviz Kalesi plajındaki tatilciler denize girerek güneşin ve denizin keyfini çıkarmaya devam ettiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'nın Mavi Bayraklı Plajı Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement