Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğünde Görev Değişikliği - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğünde Görev Değişikliği

Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğünde Görev Değişikliği

Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğünde 27 yıldır çeşitli kademelerde görev yapıp son olarak 7 yıldır Muhasebe yetkilisi olarak görev yapan Ergin Kalmukoğlu’nun rotasyon nedeniyle Ankara Orman Bölge Müdürlüğüne İşletmeler Saymanı görevine atanması sonucu yerine görevde yükselme sınavına katılarak başarılı olan Gülbahar Çağlar Abalı atandı.

22.06.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğünde 27 yıldır çeşitli kademelerde görev yapıp son olarak 7 yıldır Muhasebe yetkilisi olarak görev yapan Ergin Kalmukoğlu'nun rotasyon nedeniyle Ankara Orman Bölge Müdürlüğüne İşletmeler Saymanı görevine atanması sonucu yerine görevde yükselme sınavına katılarak başarılı olan Gülbahar Çağlar Abalı atandı.

Görev değişikliği nedeniyle düzenlenen devir teslim törenine İşletme Müdürü Zafer Ekinci, Müdür Yardımcısı Recep Düşünmez ve muhasebe personeli katıldı. İşletme Müdürü yaptığı konuşmada işletme müdürlüğünde uzun yıllar görev yapan ve rotasyonla Ankara Orman Bölge Müdürlüğüne ataması yapılan Ergin Kalmukoğlu'na İşletme Müdürlüğünde yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti, bundan sonraki hayatında başarılar diledi. Ergin Kalmukoğlu'dan boşalan Muhasebe Yetkilisi görevine atanan Gülbahar Çağlar Abalı'ya da yeni görevinde başarılar diledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğünde Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement