Akdağ: 'Allah'ın İzniyle Bunların Hakkından Geleceğiz' - Son Dakika
Güncel

Akdağ: 'Allah'ın İzniyle Bunların Hakkından Geleceğiz'

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin, "Allah'ın izniyle bunların hakkından geleceğiz.

21.08.2016 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin, "Allah'ın izniyle bunların hakkından geleceğiz. Çünkü milletimiz böylesine birlik beraberlik içerisinde oldukça Allah'ın izniyle daha güçlü duruyoruz. Bunlarla mücadele azmimiz artıyor." dedi.

Akdağ, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve beraberindekilerle hastane ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanelerde yatarak tedavi gören 73 kişi bulunduğunu, bunlardan 17'sinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi.

Yaralılar ve aileleriyle görüştüklerini dile getiren Akdağ, herkesin ortak görüşünün bu saldırının Türkiye'nin huzuruna, birlik ve beraberliğe yapıldığı yönünde olduğunu belirtti.

Terör örgütlerini lanetleyen Akdağ, şunları kaydetti:

"Terör örgütünün adı ne olursa olsun bunun adının PKK olması, DAEŞ olması, 15 Temmuz'da gördüğümüz gibi FETÖ olması, DHKP/C olması, adı ne olursa olsun hiç önemli değil. Sonuçta bizim yavrularımıza, kardeşlerimize, yaşlılarımıza, kadınlarımıza zarar veriyorlar. Bunların hayatlarına kastediyorlar. Onların ailelerinin ciğeri yanıyor. Bütün millet neticede bu işten zarar görmüş oluyor. Kim olursa olsun bir insanlık suçu işleniyor aslında. Hep gördüğümüz tablo budur. Bir düğün düşünün bu düğünde çocuklar var, kadınlar var. Bir şekilde bir mutlu günü birlikte yaşayan insanlar var. Akrabalar ve komşular var. Böylesine zalimce, haince, namussuzca, ahlaksızca bir saldırı."

Bakan Akdağ, ziyaret ettiği yaralılar arasında küçücük çocukların, yavruların ve bebeklerin bulunduğunu belirterek, "Allah'ın izniyle bunların hakkından geleceğiz. Çünkü milletimiz böylesine birlik beraberlik içerisinde oldukça Allah'ın izniyle daha güçlü duruyoruz. Bunlarla mücadele azmimiz artıyor." diye konuştu.

Yararlılar için koşturan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Akdağ, tedavi görenlere Allah'tan şifa diledi.

Akdağ: \'Allah\'ın İzniyle Bunların Hakkından Geleceğiz\'
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akdağ: 'Allah'ın İzniyle Bunların Hakkından Geleceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement