Akdağmadeni Akşemseddin Lisesi Öğrencileri Avrupa'dan Döndü - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni Akşemseddin Lisesi Öğrencileri Avrupa'dan Döndü

Akdağmadeni Akşemseddin Lisesi Öğrencileri Avrupa\'dan Döndü

Akdağmadeni Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Gelişen ve değişen muhasebe uygulamaları çerçevesinde Avrupa’da paket program stajı” adlı Avrupa Birliği projesinin 2. Grup hareketlilik faaliyeti tamamlandı.

26.05.2015 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdağmadeni Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Gelişen ve değişen muhasebe uygulamaları çerçevesinde Avrupa'da paket program stajı" adlı Avrupa Birliği projesinin 2. Grup hareketlilik faaliyeti tamamlandı.

Akdağmadeni Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu Müdürü Birol Taştan, 21 günlük yurt dışı hareketlilik faaliyeti, hem katılımcılara hem de proje ortağı okullara önemli kazanımlar sağladığını belirterek, "Porje kapsamında görev alan öğrencilerimiz kişisel ve sosyal alanda da önemli kazanımlar edindiler. Farklı şehirlerden gelen katılımcılarla 21 gün boyunca birlikte çalışabilme, ekip ruhuyla hareket edebilme, randevulara zamanında gitme, zaman yönetimi, özgüven duygusu, çalışma disiplini, farklı dillerde iletişim kurabilme ve Avrupa vatandaşlık bilinci geliştirme becerisi kazandılar.

Okullarımız ise Almanya'da faaliyet gösteren kurumlarla yapılan ortaklık sayesinde mesleki eğitim faaliyetlerine Avrupa Katma Değeri sağlayacaklardır" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni Akşemseddin Lisesi Öğrencileri Avrupa'dan Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement