Akdağmadeni Belediyesi Yeşillendirme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni Belediyesi Yeşillendirme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Akdağmadeni Belediyesi Yeşillendirme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, göreve geldikleri günden bu yan 268 bin metrekare alan yeşillendirdi.

04.04.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, göreve geldikleri günden bu yan 268 bin metrekare alan yeşillendirdi.

Akdağmadeni belediyesi ilçede yeşillendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte belediye ekipleri 2 bin adet çeşitli türlerde fidanı toprakla buluşturdu.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, her yıl gerçekleştirdikleri ağaç dikimi ve çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte ilçenin standartlarını yükseltmeye devam ettiklerini söyledi.

Akdağmadeni'nin yeşil dokusunu korumak ve güçlendirmek için büyük çaba harcadıklarını vurgulayan Başkan Daştan, "İlçemizin doğal yapısının bozulmaması ve korunması için yapılan çalışmalar neticesinde Kadıpınarı yolu düzenlemesi, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları devam etmektedir. Bununla birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizde yeşil alanların korunması, çimlendirilmesi çalışmaları aralıksız sürmektedir. 750 adet mavi ladin, toplamda bin 250 adet topak akasya, çınar, akça ağaç, kurt bağrı ve çeşitli türdeki çalı türlerinin dikimiyle ilkbaharı karşıladığımız bu günlerde ilçemize toplamda 2 bin ağaç dikimi yaptık. Bundan sonra ilçemizin yeşillendirilmesi ve yeşilin korunması yönünde çalışmalarımız sürecek." diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni Belediyesi Yeşillendirme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement