Akdağmadeni Emniyet Müdürü Çalıkoğlu, Muhtarlarla Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni Emniyet Müdürü Çalıkoğlu, Muhtarlarla Biraraya Geldi

Akdağmadeni İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Çalıkoğlu, ilçe merkezinde görev yapan muhtarlarla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

21.10.2015 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdağmadeni İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Çalıkoğlu, ilçe merkezinde görev yapan muhtarlarla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda konuşan Çalıkoğlu, muhtarların halkın sıkıntılarını kendilerine iletmek için açılan bir kapı olduğunu vurguladı.

Mahalle muhtarlarının sıkıntı yaşamamaları için emniyetle işbirliği içerisinde olmalarını isteyen Çalıkoğlu, şunları kaydetti:

"İlçe halkımızın emniyeti için, mahalle muhtarımızla yapacağımız ikili görüşmelerimiz bizim için önem ifade etmektedir. Özellikle yerleşim yerleri şehir merkezine uzak olan mahalle muhtarlarımızın cadde ve sokaklarda daha duyarlı olmasını istiyoruz.  Mahalle halkımızın güvenliğini sağlayacak kolluk kuvvetlerinden sonra mahalle muhtarlarımıza büyük görev düşmektedir. Özellikle kör nokta dediğimiz bayanlarımızın ve çocuklarımızın geçmekte zorluk çektiği bölgeleri tespit ederek müdürlüğümüze bildirmelerini istiyoruz. Muhtarlarımızla yapacağımız ortak çalışmalar sonucunda mahalle ve sokaklarımız güvenli bir hal alacaktır."

Ayrıca, İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan komiser yardımcısı Ahmed Coşkun Gülen ise halkın güvenliği ve huzuru için mahalle muhtarlarıyla daima istişare içerisinde olacaklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni Emniyet Müdürü Çalıkoğlu, Muhtarlarla Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement