Akdağmadeni'nde Okula Bilgisayar Yardımı - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni'nde Okula Bilgisayar Yardımı

Akdağmadeni\'nde Okula Bilgisayar Yardımı

Yozgat Türk Telekom Müdürlüğü ile yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Akdağmadeni Atatürk İlkokuluna 20 bilgisayar hediye etti.

23.12.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Türk Telekom Müdürlüğü ile yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Akdağmadeni Atatürk İlkokuluna 20 bilgisayar hediye etti.

Atatürk İlkokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen bilgisayar dağıtım törenine, Akdağmadeni Kaymakamı Ahmet Yıldız, Türk Telekom Yozgat İl Müdürü Yusuf Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Karadağ, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Yıldız, törende yaptığı konuşmada, Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul müdürleriyle yapılan toplantılar sonrası ilçe ve köylerde eğitim veren okulların eksikliklerin giderilmesi için bir çalışma programı başlattıklarını söyledi. Okula hediye edilen bilgisayarların verimli kullanılarak öğrencilere maksimum fayda sağlanacağına inandığını vurgulayan Yıldız, bilgiyarları hediye edenlere teşkkür etti.

Yozgat Türk Telekom İl Müdürü Yusuf Kaplan da eğitim gören çocukların teknolojiyi etkin ve verimli kullanabilmesi için okullara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Kaplan, "Yozgat'ın gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu amaçla başta milli eğitim camiası olmak üzere tüm kurum, kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni'nde Okula Bilgisayar Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement