Akdağmadeni'nde "Sorular Askıda" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni'nde "Sorular Askıda" Kampanyası

Akdağmadeni Kazım Karabekir Fen Lisesi tarafından "Öğrenimi Geliştirme" Projesi kapsamında "Sorular Askıda" kampanyası başlatıldı.

03.03.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdağmadeni Kazım Karabekir Fen Lisesi tarafından "Öğrenimi Geliştirme" Projesi kapsamında "Sorular Askıda" kampanyası başlatıldı.

Proje Koordinatörü Murat Yormuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin boş vakitlerinde soru çözme alışkanlığı kazanabilmesi ve soru çözmede diğer arkadaşlarına yardımcı olabilmeleri için bu projeyi başlattıklarını söyledi.

Öğrencilerin, gördüğü derslerle ilgili çözemediği soruları renkli kağıtlara yazarak panoya astığını belirten Yormuş, "Panoda asılan soru kağıtlarını öğretmen ve öğrencilerimiz bulunduğu yerde çözümleyerek cevabını ise alt kısmına yazıyor. Bu sayede soru soran öğrencimizin sorusunun çözülmesine yardımcı oluyorlar ve de çözülen sorulardan herkes faydalanmış oluyor" dedi.

Okul Müdürü Serpil Alıcı da düzenlenen projede öğretmen ve öğrencilerin ilgisinin yoğunluğuna işaret ederek, "Okul idaresi olarak okul koridorlarında bir hareketliliğin olduğunu görmek bizleri son derece mutlu etti. Bu tür projelerin diğer okullarımızda da başlatılabilmesi için idareci ve öğretmen arkadaşlarımızla görüşmelerimiz olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni'nde 'Sorular Askıda' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement