Akdeniz Bölge Komutanlığı Bandosu Tarsus'ta Konser Verdi - Son Dakika
Yerel

Akdeniz Bölge Komutanlığı Bandosu Tarsus'ta Konser Verdi

Akdeniz Bölge Komutanlığı Bandosu Tarsus\'ta Konser Verdi

Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102’nci yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Mersin Akdeniz Bölge Komutanlığı Bando Takımı, Tarsus’ta Nusret Mayın Gemisi’nin bulunduğu Çanakkale Parkı’nda konser verdi.

16.03.2017 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Mersin Akdeniz Bölge Komutanlığı Bando Takımı, Tarsus'ta Nusret Mayın Gemisi'nin bulunduğu Çanakkale Parkı'nda konser verdi.

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından 14 yıl önce oluşturulan Çanakkale Zafer Parkı'na yerleştirilen Nusret Mayın Gemisi, ziyaretçi akınına uğrarken, Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle süslendi.

Çanakkale Savaşları'nın kazanılmasında önemli rol oynayan ve Mersin Limanı'nda terk edilmiş haldeyken Tarsus Belediyesi'nce satın alınarak 2003 yılında restore edilen "Nusret Mayın Gemisi"nin orijinali şu an müze olarak genç nesillerin akınına uğruyor.

Akdeniz Bölge Komutanlığı Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yıl kutlamaları programı çerçevesinde Nusret Mayın Gemisi'nin önünde Akdeniz Bölge Komutanlığı Bandosu Çanakkale zaferine özgü bir konser verdi.

Konseri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Tarsus Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Boro, Rıdvan Aksoy ve Serap Kurtçu, Tarsus Jandarma Komutanı Binbaşı Mahmut Erin, izciler ve öğrencilerden oluşan kalabalık bir grup dinledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz Bölge Komutanlığı Bandosu Tarsus'ta Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement