Akdeniz'de 4.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu - Son Dakika
Güncel

Akdeniz'de 4.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu

Akdeniz\'de 4.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu

Antalya Körfezi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde kimseye zarar gelmediği açıklandı.

13.07.2016 22:48  Güncelleme: 23:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 21.36'da Antalya Körfezi açıklarında yerin 7.6 kilometre derinlerinde Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

CAN VE MAL KAYBI YOK

Körfez açıkları ve körfeze yakın ilçelerde de hissedilen depremle ilgili can ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akdeniz'de 4.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • YASAYAN BILIR: Valla deprem denince elim ayağım titriyor.. Allah muhafaza.. 2 0 Yanıtla
  • insanlık : bu felaketler az bile son 15 yılda ülkemiz zenginligin doruguna ulaştı ancak insanlık bitti çok şımardık fazla zenginlik bize yaramadı allah bize öyle bir afet verirse biz ancak sallanarak kendimize geliriz yoksa kendimizi düzeltmek için hiçbir şey yapmıyoruz 0 0 Yanıtla ofis: Gardaş 15 yılda herkes değil bazıları zenginleşti, 15 yılda bir evde bir kişi çalışırken şimdi üç kişi çalışıyor. Zenginlik dediğin eve alınan teknolojik aletler ise bu teknolojinin ucuzlaması ve çin faktörüdür. Ben eve giren ete bakarım faizsiz ev araba alabilen bile yok sen ne zenginliğinden bahsediyon. Temel ihtiyaç maddeleri pahalı yine gerisi gavurun sayesinde olan ucuzlama teknoloji çoğaldı marka çoğaldı ucuzladı. Sen gerçek amerika alman malı alabilecek kaç kişi tanıyordun. 0 0
  • dogru söylüyon : insanlık çok doğru söylemişsin kardeş ev 5 kişi 5 akıllı telefon 3 oda 1 salon 4 led tv evde 3 büyük var 3 otomobil internet lüks sıfıe daire artık bu saydıklarım hepsi son model eskisi bile alınıp satılmıyor hal böyleyken halimize şükür yok buna sebep olanları begenmiyoruz allah sizin belanuzı verecek durun daha bu iyi günleriniz 0 0 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement