Akdeniz'de Baka ve Akbb İşbirliği - Son Dakika
Yerel

Akdeniz'de Baka ve Akbb İşbirliği

Akdeniz\'de Baka ve Akbb İşbirliği

Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) Başkanı Hakan Tütüncü, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (Baka) Genel Sekreteri Tuncay Engin’i makamında ağırladı.

19.08.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) Başkanı Hakan Tütüncü, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (Baka) Genel Sekreteri Tuncay Engin'i makamında ağırladı.

Sürdürülebilir yerel kalkınmada öncü ve etkin, uluslararası tanınırlığa sahip bir ajans olmak istediklerini belirten Genel Sekreter Engin, Tütüncü'nün Kepez Belediye Başkanlığı yanında, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı seçilmesinin kendileri için büyük şans olduğunu ifade etti.

Başta Antalya olmak üzere Isparta ve Burdur'da BAKA ile birlikte sürdürülebilir kalkınma için iş birliği yapacaklarını ifade eden Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, "Bütüncül bir yaklaşım ile yerel potansiyeli harekete geçirerek Akdeniz çanağının daha da kalkındırılması gerekiyor. Çalışmaların verimli olması için birlik ve beraberlik şart" dedi.

Tespit ve çözümlerle sektörün aktörleriyle birlikte hareket etmek adına BAKA'ya güvendiklerini söyleyene Başkan Tütüncü, "Turizmin çeşitlendirilmesi, sezonun 12 aya yayılması Akdeniz'in en önemli konularından. Akdeniz'in dinamiklerini hep birlikte daha da harekete geçireceğimden hiç şüphem yok" ifadesini kullandı.

Katılımcı, yenilikçi, tarafsız ve çözüm ortaklı projeleri birlikte hayata geçireceklerini kaydeden Başkan Tütüncü, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Tuncay Engin'den de destek aldı. Konuşmaların ardından heyet ve Başkan Tütüncü, hep birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz'de Baka ve Akbb İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement