Akdeniz'de Kargo Gemisi Karaya Oturdu - Son Dakika
Güncel

Akdeniz'de Kargo Gemisi Karaya Oturdu

Akdeniz\'de Kargo Gemisi Karaya Oturdu

Yunanistan'ın Kythira Adası'nda kayalıklara oturan 'Antigua ve Barbuda' bayraklı kargo gemisi Wittenbergen'de mahsur kalan, aralarında Türkler'in de bulunduğu 8 personelin kurtarılmayı beklediği bildirildi.

30.07.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan'ın Kythira Adası'nda kayalıklara oturan 'Antigua ve Barbuda' bayraklı kargo gemisi Wittenbergen'de mahsur kalan, aralarında Türkler'in de bulunduğu 8 personelin kurtarılmayı beklediği bildirildi.

Yunanistan'ın 'www.createnews.gr' adlı internet sitesi, Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ndeki Dil İskelesi'nden, geçen 28 Temmuz'da aldığı 3 bin ton yükü İrlanda'nın Belfast limanına götürmek üzere yola çıkan 2 bin 400 groston ağırlığındaki, 90 metre uzunluğundaki kargo gemisi Wittenbergen'in, bugün saabah saatlerinde Yunanistan'ın Akdeniz'deki adalarından Kythira'daki Avlamenos Kayalıkları'na oturduğunu okuyucularına duyurdu. Sitenin haberinde gemideki aralarında Türkler'in de bulunduğu 8 personelin kurtarılmayı beklediği belirtildi. Yunan Sahil Güvenlik ekiplerinin, altında hasar oluşan kuru yük gemisini kurtarmak için bazı özel şirketlerle irtibata geçtiği de haberde belirtildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akdeniz'de Kargo Gemisi Karaya Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement