Akdeniz İnşaat, Sektörün Dijital Lideri Oldu - Son Dakika
Güncel

Akdeniz İnşaat, Sektörün Dijital Lideri Oldu

"Accenture Dijitalleşme Endeksi" çalışması kapsamında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun inşaat şirketi Akdeniz İnşaat, sektörün dijital lideri oldu.

20.11.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Accenture Dijitalleşme Endeksi" çalışması kapsamında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun inşaat şirketi Akdeniz İnşaat, sektörün dijital lideri oldu.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin en dijital şirketlerini belirlemek amacıyla Accenture, Vodafone, Boğaziçi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Türkiye Bilişim Vakfı ile beraber hayata geçirilen "Accenture Dijitalleşme Endeksi" çalışması kapsamında grubun inşaat şirketi Akdeniz İnşaat, sektörün dijital lideri oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, dijitalleşme alanında gösterdikleri başarının arkasında dünyayı, gündemi ve trendleri sıkı takip etmenin yattığını belirtti.

Grup olarak kurumsallık sürecinden geçtikleri bugünlerde ödülün kendileri için gurur verici olduğu değerlendirmesinde bulunan Halisdemir, şunları kaydetti:

"Dijital çağda yaşadığımız su götürmez bir gerçek ve ileriki dönemlerde yalnızca bu çağın şartlarına uyum sağlayan şirketlerin ayakta kalacağını hep birlikte göreceğiz. Biz bunu erken fark eden şirketlerden biriyiz. Dijitalleşme anlamında dünyayı ve trendleri iyi analiz ediyor, yeni fikirler geliştiriyoruz.Bu çalışma ve yönelimlerimizin ülkemizin en saygın kuruluşları tarafından da onanması ve ödüle layık görülmesi bizleri mutlu etti."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akdeniz İnşaat, Sektörün Dijital Lideri Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement