Akdeniz Üniversitesi Demre Meslek Yüksekokulu Temel Atma Töreni - Son Dakika
Yerel

Akdeniz Üniversitesi Demre Meslek Yüksekokulu Temel Atma Töreni

Akdeniz Üniversitesi Demre Meslek Yüksekokulu'nun temeli, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de katıldığı törenle atıldı.

23.11.2014 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, büyük ve güçlü Türkiye hedefine eğitimli gençlerle ulaşılacağını belirterek, "Eğitimli gençlerimiz ile birlikte bu ülke ilerleyecek ve dünyanın en önemli güçlerinden biri olacaktır" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Demre Meslek Yüksekokulu'nun temeli törenle atıldı. Törende konuşan Başkan Türel, üniversitelerin sadece gençleri eğitmediğini, aynı zamanda bulundukları bölgelere çok önemli katkılar sağladıkları söyledi.

Demre Hizmet ve Eğitim Vakfı tarafından 2001 yılından bu yana devam eden çalışmalar ve gayretler sonrasında temelleri atılan yüksek okulun da Demre'ye her alanda katkı sağlayacağını ifade eden Türel, yüksekokulda 600 gencin eğitim göreceğini, bu gençlerin Demre turizminin yetişmiş ve eğitimli eleman ihtiyacını da karşılayacağını kaydetti.

Demre'de inşaatı devam eden İmam Hatip Lisesi'nin de eğitim zincirinin bir halkası olduğunu belirten Türel, "İmam Hatip Lisesi'nin açılması ile Demre'de önemli bir ihtiyaç görülmüş olacak" dedi.

Büyük ve güçlü Türkiye hedefine eğitimli gençlerle ulaşılacağını ifade eden Türel, "Eğitimli gençlerimiz ile birlikte bu ülke ilerleyecek ve dünyanın en önemli güçlerinden biri olacaktır. Gençliğimizin eli taş atan değil, molotof atan değil, sapanla taş atan değil, eli bilgisayarlı, eli kitaplı gençlik olmasını her zaman temenni ediyoruz ve bunun için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akdeniz Üniversitesi Demre Meslek Yüksekokulu Temel Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement