Akdeniz Üniversitesi Sporcusu Şampiyon Oldu - Son Dakika
Spor

Akdeniz Üniversitesi Sporcusu Şampiyon Oldu

Akdeniz Üniversitesi Sporcusu Şampiyon Oldu

TTF'nin Mersin'de düzenlediği 14 Yaş Yaz Kupasında, Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübü tenis lisanslı sporcusu Gözde Turhan hem teklerde hem de çiftlerde şampiyon oldu.

24.07.2014 16:28  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Tenis Federasyonu'nun (TTF) Mersin'de düzenlediği 14 Yaş Yaz Kupası'nda, Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübü tenis lisanslı sporcusu Gözde Turhan hem teklerde hem de çiftlerde şampiyon oldu.

Lisanslı sporcu Gözde Turhan'ın şampiyonluk kupasını kaldırdığı turnuvada İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Kayseri, Antalya, Elazığ ve Gaziantep'ten 51 erkek ve 34 kadın sporcu yer aldı.

Gözde Turhan, başantrenör Bora Arbağ ve tenis eğitmeni İbrahim Dağyurt ile birlikte, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'yi makamında ziyaret etti. Gözde Turhan'ın şampiyonluk sevincini paylaşan Rektör Kurtcephe, "Gözde'nin başarısı ile gurur duyuyoruz. İnşallah kızımızı ilerde uluslararası kortlarda göreceğiz" dedi.

Şampiyonluk başarısından dolayı kulüp idarecilerine ve Gözde'nin ailesine teşekkür eden Rektör Kurtcephe, Akdeniz Üniversitesi'ne kazandırdığı başarıdan dolayı Gözde Turhan'a teşekkür belgesi takdim etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akdeniz Üniversitesi Sporcusu Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement