Akdoğan: AK Parti'nin Anketlerdeki Oy Oranı Yüzde 45-46 - Son Dakika
Güncel

Akdoğan: AK Parti'nin Anketlerdeki Oy Oranı Yüzde 45-46

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, yaptırdıkları anketlerde AK Parti'nin oy oranının yüzde 45-46'larda göründüğünü söyledi.

22.05.2015 07:38  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcı Yalçın Akdoğan, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu ve AK Parti'nin seçim çalışmalarından bahsedip masalarındaki son anketin rakamlarını paylaştı.

"BİZİM ANKETLERİMİZDE SEÇMEN KOALİSYON İSTEMİYOR"

Yalçın Akdoğan "Bizim yaptırdığımız anketlere göre seçmenin yüzde 65-70'i koalisyon istemiyor. Yine yüzde 55-60'ı AK Parti'nin iktidar olacağını düşünüyor. Şu an yüzde 45-46'larda AK Parti'ye oy verenler görünüyor. Rehavete gerek yok. Rehavete kapılmadan herkesin sandığa gitmesi büyük önem taşıyor. Herkes iradesini ortaya koysun, oyunları bozacağım desin." dedi.

"KOALİSYON, SÜRECİ BİTİRİR"

Medyada yer alan koalisyon iddialarını da değerlendiren Başbakan Yardımcısı, "Koalisyon olursa çözüm süreci o gün biter" dedi ve şöyle konuştu: "Bunlar milleti okuyamıyor. Siyaset milleti okuma sanatıdır. Bunların temennisidir o, olan değil. Uluslararası anketlerde de AK Parti'nin iktidar olacağı görülüyor. Bunun içinde dolar daha istikrarlı bir yapıya girdi."

"KAOS PLANI VAR VE HDP'Yİ BUNA MECBUR KILDILAR"

"HDP'nin parti olarak seçime girmesi, barajı HDP'ye geçirme çabaları, bir projedir ve bu HDP'yi de aşan bir projedir" diyen Akdoğan şöyle devam etti:

"Burada bir kaos planı işliyor. HDP'yi buna mecbur kıldılar. HDP de kendi geleceğini, çözüm sürecinin geleceğini düşünmeden bu zokayı yuttu. AK Parti iktidarı güç kaybederse, çözüm süreci falan kalmaz."

Akdoğan: AK Parti\'nin Anketlerdeki Oy Oranı Yüzde 45-46
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Akdoğan: AK Parti'nin Anketlerdeki Oy Oranı Yüzde 45-46 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (95)

  • fatsal: Ben ordu daydım mahşseri kalabalık ordu yüzde 70 yapar 16 28 Yanıtla
  • MUHAMMED ARSLAN: HIRSIZLARA DIN TUCCARLARINA OY YOK MILLET GOZUNU ACTI ALLAH INSANLARA YARDIM ETSIN AKP YE OY YOK 31 12 Yanıtla
  • yunus: Onursal Başkanı ne diyor rte mursininin idari Kanıma dokunuyor.fakir halkı kanina dokunmuyorda mursininin dokunuyor. Bu saatten sonra akp yalan olur 31 10 Yanıtla
  • töre: En aşağı 48-49 Allahın izniyle,sonuna kadar RTE 10 28 Yanıtla
  • ILHAN : AKP en Az % 49,7 Birinci 11 26 Yanıtla
  • galatasaray: oyları çalacaklarya kılıf arıyorlar 23 8 Yanıtla
  • AK AK AK: Halk artık uyanık , ak Parti hükümeti ülkeye büyük bi önem katmış ve geliştirmiştir ,bu millet daima sizin yanınızda siz yürüyün millet yürür ardinizdan 6 24 Yanıtla
  • DİYARBAKIRLI : Sonuna kadar AKP Allah yar ve yardıcınız olsun 9 21 Yanıtla
  • ezz zazayım: Mhp gümbür gümbür geliyor 19 9 Yanıtla
  • ezz zazayım: Asker polis memur işçi emekli köylü çifci herkes mhp diyor 23 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement