Akdoğan "Niğde OSB Ekonomiye Önemli Bir Katkı Sağlıyor" - Son Dakika
Güncel

Akdoğan "Niğde OSB Ekonomiye Önemli Bir Katkı Sağlıyor"

Akdoğan "Niğde OSB Ekonomiye Önemli Bir Katkı Sağlıyor"

Faruk Akdoğan; "Niğde Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan tüm iş adamlarımıza Niğde Belediye Başkanı olarak Niğdeliler adına teşekkür ediyorum." dedi.

14.04.2014 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organize Sanayi Bölgesi 12. Olağan Genel Kurul Toplantısına katılan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan tüm iş adamlarımıza Niğde Belediye Başkanı olarak Niğdeliler adına teşekkür ediyorum. İlimizin ve ülkemizin ekonomisine ciddi katkıda bulunuyorlar" dedi.

Organize Sanayi Bölgesi 12. Olağan Genel Kurul toplantısına Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir'in yanı sıra çok sayıda iş adamı katıldı.

Tüm iş verenlere, iş adamlarımıza teşekkür ediyorum

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan tüm iş adamlarımıza Niğde Belediye Başkanı olarak Niğdeliler adına teşekkür ediyorum. İlimizin ve ülkemizin ekonomisine ciddi katkıda bulunuyorlar. İstihdam sağlıyorlar. Niğde'mizde baktığımız zaman Organize Sanayi Bölgemiz olmasa Niğde'de istihdam alanımız yok. İşsizlikte tüm dünyanın olduğu gibi Türkiye'nin, Türkiye'nin olduğu gibi Niğde'nin problemlerinden bir tanesi. Bu noktada OSB'mizin sağladığı istihdamlar önemli. 5000'e yakın bir istihdam OSB'mizde gerçekleştiriliyor. Niğde ölçeğinde ciddi bir katkı olduğunu düşünüyorum. Tüm iş verenlere, iş adamlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Organize Sanayi Bölgesine İtfaiye

Genel Kurulun hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Genel kurulumuzun Niğde'mize sanayicimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Niğde Belediyesi olarak her zaman bu güne kadar sanayicimizin yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz genel kurulların bir tanesinde çevre yolunun Kayseri yoluna bağlantısının açılması istenmişti. İnşallah Ağustos ayının sonuna kadar yolu yeniden ulaşıma açacağız. Diğer yandan Organize Sanayi Bölgemize itfaiye yapımı ile ilgili bir ortak çalışmamız var. İtfaiye binasını OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı yapacak. Yürütmesini ve çalıştırılmasını da Niğde Belediyesi olarak personel istihdamını da biz karşılayacağız. Organize Sanayi Bölgemize itfaiyemizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akdoğan 'Niğde OSB Ekonomiye Önemli Bir Katkı Sağlıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement