Akdoğan: "Türkiye Daha İyi Noktalara Gittikçe Hep Beraber Daha İyi Şartlara Kavuşacağız" - Son Dakika
Güncel

Akdoğan: "Türkiye Daha İyi Noktalara Gittikçe Hep Beraber Daha İyi Şartlara Kavuşacağız"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sincan Kültürevi- Sincan Sanayi Sitesi- Akdoğan'ın işçilerle İskilip dolması yedi Başbakan Yardımcısı Akdoğan Sincan'da esnaf ziyaretinde bulundu-Akdoğan: -"Ekmeğini taştan çıkartan, aslanın midesinden alan arkadaşlarımız olarak inşallah bize çok dua edin.

25.04.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sincan Kültürevi- Sincan Sanayi Sitesi- Akdoğan'ın işçilerle İskilip dolması yedi Başbakan Yardımcısı Akdoğan Sincan'da esnaf ziyaretinde bulundu-Akdoğan: -"Ekmeğini taştan çıkartan, aslanın midesinden alan arkadaşlarımız olarak inşallah bize çok dua edin. Biz de sizin için çalışıyoruz. İnşallah el birliğiyle Türkiye daha iyi noktalara gittikçe hep beraber daha iyi şartlara kavuşacağız" Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, seçim çalışmaları kapsamında, Sincan ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Sincan Kültürevi'nde, AK Parti Ankara milletvekili adayları ve parti teşkilatıyla bir araya gelen Akdoğan, partililerle Sincan Sanayi Sitesi'ne geçti. Buradaki bir işyerinde işçilerle İskilip dolması yiyen Akdoğan, aşçıyla yemeğin yapılışı konusunda sohbet etti. İşçilerin kazandığını en çok hak eden kesim olduğunu dile getiren Akdoğan, "Emekçi olup, her halinden ellerindeki nasırdan tut da kıyafetlere kadar son damlasına kadar her şeyi hak ediyorsunuz. Onun için sizin duanız da makbuldür. Ekmeğini taştan çıkartan, aslanın midesinden alan arkadaşlarımız olarak inşallah bize çok dua edin. Biz de sizin için çalışıyoruz. İnşallah el birliğiyle Türkiye daha iyi noktalara gittikçe hep beraber daha iyi şartlara kavuşacağız" diye konuştu. Akdoğan, 1 Mayıs'ta birtakım örgütlerin, hadise çıkardığını ifade ederek, "Güya emek gününü kutlayacaklar. Asıl emekçi sizsiniz, bayramı da tatili de siz hak ediyorsunuz ama siz gidip sağı solu yıkıp, yakmıyorsunuz" dedi.İşçilerle fotoğraf çektiren Akdoğan, buradan Sincan Sanayi Sitesi Camisi'ne geçerek, AK Parti bölge milletvekili adayları, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve parti teşkilatı üyeleriyle öğle namazı kıldı.

Akdoğan: "Türkiye Daha İyi Noktalara Gittikçe Hep Beraber Daha İyi Şartlara Kavuşacağız"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akdoğan: 'Türkiye Daha İyi Noktalara Gittikçe Hep Beraber Daha İyi Şartlara Kavuşacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı
    09:45 Tekirdağ'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı

    Tekirdağ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı. Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Kocaeli İtfaiyesi Filosuna 11 Yeni Araç Ekledi
    09:40 Kocaeli İtfaiyesi Filosuna 11 Yeni Araç Ekledi

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, filosunu güçlendirmek için 11 yeni araç satın aldı. Şehirdeki olaylara hızlı müdahale eden itfaiye, Türkiye'nin en başarılı teşkilatları arasında yer alıyor.

  • 86 yıllık müessese 42 yıllık iş yerinin yıkılmasıyla konteyner çarşıya taşındı
    09:37 86 yıllık müessese 42 yıllık iş yerinin yıkılmasıyla konteyner çarşıya taşındı

    Osmaniye'de 86 yıllık en eski kırtasiye iş yerinin depremde yıkılması üzerine sahibi Mustafa Arı, konteyner çarşıda hizmet vermeye başladı. Babası tarafından 1938 yılında açılan iş yerini değiştiren Arı, 42 yıl sonra yeni iş yerinde faaliyetlerine devam ediyor.

  • İçişleri Bakanı: Mercek Operasyonlarında 79 Bin 235 Silah Ele Geçirildi
    09:36 İçişleri Bakanı: Mercek Operasyonlarında 79 Bin 235 Silah Ele Geçirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Haziran 2023'ten bu yana düzenlenen 'Mercek' operasyonlarında 79 bin 235 silah ele geçirildiğini ve 89 bin 915 şüpheli hakkında işlem yapıldığını açıkladı. Son 'Mercek-15' operasyonunda ise 750 silah ele geçirildi ve birçok şüpheli gözaltına alındı.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Buharkent'te Üstyapı Çalışmalarına Başladı
    09:34 Aydın Büyükşehir Belediyesi Buharkent'te Üstyapı Çalışmalarına Başladı

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, Buharkent'te altyapısını yeniledikten sonra üstyapı çalışmalarına başladı. İlçenin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi'nde yapılan altyapı ve sıcak asfalt çalışması vatandaşların beğenisini kazandı. İlçe sakinleri, yapılan çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

  • Kırklareli'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı
    09:33 Kırklareli'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı

    Kırklareli'nde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 11 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 37 fişek, bir miktar uyuşturucu madde, 6 bin 725 lira, 50 avro ve 50 dolar ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Bayburt'ta Minibüs Kaldırımdan İnen Kadına Çarptı
    09:33 Bayburt'ta Minibüs Kaldırımdan İnen Kadına Çarptı

    Bayburt'ta meydana gelen trafik kazasında kaldırımdan inen kadına minibüs çarptı. Yere savrulan kadın, ezilmekten kıl payı kurtuldu. Yaşanan talihsiz kaza ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza sonucunda yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldı.

  • Ankara Kuğulu Park'ta Yavru Kuğulara Yoğun İlgi
    09:32 Ankara Kuğulu Park'ta Yavru Kuğulara Yoğun İlgi

    Ankara Kuğulu Park'ta dünyaya gelen 5 siyah kuğu yavrusu, 23 günlük olmalarına rağmen vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Yavru kuğular, anneleri ve görevlilerin yardımıyla büyümeye devam ediyor. Vatandaşlar, bu sevimli yaratıkları görmek için parka akın ediyor.

  • Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri Hakkında Mesaj Yayımladı
    09:32 Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri Hakkında Mesaj Yayımladı

    Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili bir mesaj yayımlayarak, seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için alınan tedbirleri ve sandık sayılarını açıkladı. Vali Çiftçi, seçimlerin demokrasinin güçlenmesi ve toplumda birlik ve beraberliğin sağlanması için büyük önem taşıdığını vurguladı ve sağlıklı bir seçim ortamı temennisinde bulundu.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    09:31 Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. TEM Otoyolu'nun Babaeski-Lüleburgaz kavşakları kesimi, Manisa-İzmir yolunun 11. kilometresi, Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 45-47. kilometreleri, Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 42-50. kilometreleri, Finike-Kumluca yolunun 5-6. kilometreleri, Ordu-Ulubey-Gölköy yolunun 19. kilometresi, Trabzon-Maçka yolunun 1-2. kilometreleri, Rize Ardeşen Arhavi yolunun 30. kilometresi, Balıkesir-İvrindi yolunun 27-29. kilometreleri ve Bingöl-Karlıova yolunun 25-28. kilometrelerinde yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü sağlanıyor.

  • Depremzede Sümeyra Dağlı Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonu
    09:30 Depremzede Sümeyra Dağlı Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonu

    Kilis Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Sümeyra Dağlı, depremden sonra yaşadığı zorluklara rağmen Samsun'da yapılan kulüpler arası bilek güreşi şampiyonasında Türkiye şampiyonu oldu. Sol kolda birinci, sağ kolda ise ikinci olan Dağlı, Avrupa ve Dünya şampiyonluğu hedefliyor.


Advertisement