Akdora Karınca Gibi Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Akdora Karınca Gibi Çalışıyor

Akdora Karınca Gibi Çalışıyor

Gaziantep'te hokeyin lokomotif takımı haline gelen Akdora Spor Kulübü Süper Lig müsabakaları hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

22.10.2014 13:40  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015-2016 sezonu Salon ve Açık Alan Hokey Süper Ligi'nde mücadele eden Gaziantep Akdora Gençlik ve Spor Kulübü bay-bayan hokey takımları süper lige hazırlık çalışmalarını devam ettiriyor.

Takımda bulunan sporcuların yaş ortalamasının 10-17 yaş aralığında olmasıyla dikkatleri üzerine çeken ve Gaziantep'te yaklaşık 150 sporcu ile hokeyin lokomotif kulübü haline gelen Akdora, elde ettiği başarıları devam ettirerek süper ligte önemli işlere imza atmak istiyor. Yaşları 10 ila 17 arasında değişen ve hokeyin yıllanmış kulüplerine kök söktüren sporcuların azmi ise görenleri hayrete düşürüyor. Yapılan hazırlıklara ilişkin konuşan Akdora Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cahit Çıkmaz, "Bayan ve erkek takımlarımız ile süper lige güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Sporcularımızın motivasyonları üst seviyede. Tamamı 10-17 yaş aralığındaki pırıl prıl sporcular, bulundukları konuma hokeyin üst düzey denebilecek takımlarını mağlup ederek geldik ve 4 yıl içerisinde Gaziantep'te adeta sporcu fabrikası haline dönüştük. Yani şuanda hokeyin altyapısını oluşturan lokomotif bir takım konumundayız. Bunun yanı sıra yaşları küçük dediğimiz sporcularımız yaşlarından büyük işler başararak herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Kurulduğumuz günden bu yana hiçbir müsabakadan elleri boş dönmediler.
Kendilerinden daha dirençli ve fizikli sporcuları sahada deglare ederek süper lige adım attılar ve şuanda süper ligte birçok takımın korkulu rüyası haline geldiler" şeklinde konuştu. Ligi hakettikleri yerde bitirmek istediklerini söyleyen takım antrenörü Mehmet Özkan ise "Hokey Süper Ligi'nde yaş itibariyle en küçük takım konumundayız fakat sonuçsal anlamda bakıldığında en iyi takımlar arasında yer alıyoruz. Bu başarımızın tek formülü sporcularımız ile kurduğumuz aile ortamımızdır. Biz tam anlamıyla bir aileyiz. Önümüzde süper lig müsabakalarımız var. Hazırlıklarımız sürüyor. İnşallah güzel maçlar çıkartarak ligi hak ettiğimiz yerde bitireceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akdora Karınca Gibi Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement