AKEDAŞ, 4 Kilometrelik Yolun Ayınlatılmasını Üstlendi - Son Dakika
Ekonomi

AKEDAŞ, 4 Kilometrelik Yolun Ayınlatılmasını Üstlendi

AKEDAŞ, 4 Kilometrelik Yolun Ayınlatılmasını Üstlendi

Projeleriyle adından sıkça söz ettiren AKEDAŞ, Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolu üzerinde bulunan 4 km'lik yolun aydınlatmasını üstlenerek bir projeye daha imza attı.

15.08.2014 17:25  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren AKEDAŞ, Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolu üzerinde bulunan 4 kilometrelik yolun aydınlatmasını üstlenerek önemli bir projeye daha imza attı.

Aydınlatma sorunu yaşayan Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve KSÜ, Karacasu Kampusu'nun de bulunduğu Kahramanmaraş- Gaziantep karayolunun 4 kilometrelik yol üzerine AKEDAŞ 340 bin TL yatırım yaptı.

AKEDAŞ, yeni yatırımı dolayısı ile tören düzenledi. Törene, AKEDAŞ Elektik Perakende Satış AŞ.Genel Müdürü Medine Tanış, AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı ve çok sayıda davetli katıldı.

Şehir merkezine yakın bir bölgede bulunan yolun gerek devlet hastanesi gerekse üniversite kampus yolu olması nedeniyle çok işlek hale geldiğine dikkat çeken AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Hasan Kaşıkcı, "Yolun karanlık olması nedeniyle halkımız birçok sorunla karşı karşıya kalıyordu. Bu bölgenin sorunları AKEDAŞ'ın sorunu anlamına gelmekteydi. O nedenle yönetim kurulumuzun aldığı kararla yolun aydınlatılmasını üstlendik" dedi.

Yol boyunca 94 adet aydınlatma direği ve 188 adet armatür kullanarak yolu aydınlattıklarını vurgulayan Kaşıkçı, "AKEDAŞ olarak bölge halkına katkıyı misyon edinmiş bulunmaktayız. Zira bu topraklarla doğup büyüyen ve bölgesine yatırımı borç bilen yönetim kurulu üyelerimiz bölge halkının kalkınması için canla başla mücadele etmektedirler. Bugüne kadar gerek eğitime gerekse sağlık alanında yaptığımız katkılar AKEDAŞ bu topraklarda var olduğu sürece devam edecektir' dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi AKEDAŞ, 4 Kilometrelik Yolun Ayınlatılmasını Üstlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement